Postao/la zekica_poopy » sri pro 05, 2007 11:37 am
sta god uvodis uvodi pooolako, doslovno vlat po vlat, mozes vec negdje od 5 mjeseca...i maltica se isto navodno ne preporuca ispod 6mj, tako da polako ali sigurno
Jesu, i svjesna sam da to nije dobro, ali kada neće i neće u stanju je umrijeti od gladi, vjeruj mi, stvarno je, ali neće ništa drugo pojesti. stvarno sam očajna, mislim da nema hrane na tržištu koju nisam kupila, i on ih sve redom odbija. Neće ni svježega, a neće čak ni one gluposti, one bombončeke od "meda" ili koječega.
I'm not suffering from addiction to rabbits, I'm enjoying every second of it!
Postao/la zekica_poopy » sri pro 05, 2007 15:01 pm
eto to je onda najbitnije vjeruj mi nek ima vode i sijena. nesto sto voli tu i tamo za nagradu (te rolice i sl. stvari su obicno neke umjetne gluposti, mozda nadjes neki nadomjestak) i maltice kada se linja bolje je da ne jede hranu za zekonje nego da ne jede sijeno
radi se o jednostavno pisanoj stranici koja se koncentrirana samo na prehranu kunica i koja uvodi razliku (sto mi se svidja jako) izmedju prehrane kunica s obzirom na dob, zdravlje, vrstu!
eto na engleskom je, ako zatreba nesto cemo i prevest
A zašto se ne preporuca maltica ranije, kad u tablici linjanja piše da se pocinju linjati oko 4.-5.mj, a do 6.mj ne smije nista? Ne kužim, meni je navršio 4.mj i već mu polako dlakica otpada malo na guzi i leđima, pa do 6.mj će mi imati začep
Ne preporuča se, ali nije zabranjena. Tako mali se linaju parcijalno, tako da mislim da nema straha od začepa. Ako slučajno vidiš da je pokakao povezane kuglice onda mu daj malo maltice.
Iskreno, moji ponekad probaju (dvoje voli) kada dajem velikima. pa se malo uguraju i liznu
Imam jedno pitanje kakav je onaj krok crispy od prestigea? Jel do nadopuna prehrani ili potpuna hrana? Jesu to ti peleti koje salatica stalno spominje da daje svojim zekanima?