Ovdje možete iznositi svoje komentare, kritike, pohvale i prijedloge te pročitati svježe obavijesti ;D
Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini
Postao/la Lela » pon tra 20, 2009 23:18 pm
haha
ma ja sam ovo napisala jer nekad ljudi pitaju pitanja a odgovor uveliko zavisi od starosti zekana.
a ja ne pamtim koliko koji zeko ima, pogotovo u zadnje vrijeme nisam u toku baš.
-

Lela
- Moderator

-
-
Postao/la zekili » pon tra 20, 2009 23:20 pm
ja uvijek pitam..tko pita taj ne skita

D
Godine: 68.
-

zekili
- Moderator

-
-
Postao/la Mucika » ned stu 20, 2011 16:05 pm
Puffy je napisao/la:Ja sam definitivno za!!!!!!! Pa da znam sa kim pricam, nije mi isto jel mi daje savjet neki neiskusni da ne kazem neki balavac ili je to ozbiljan odrastao covjek
U tom slučaju ipak mislim da jeli savjet dobar ili ne više ovisi o tome koliko vremena ta osoba ima kunića a ne koliko ima godina.
Zoki <3
-
Mucika
- Kunić

-
Postao/la vini » ned stu 20, 2011 17:09 pm
Tema je stara dvije godine i riješena.
Osim toga ako je netko jako mlad, ne može dovoljno dugo imati kunića da bi davao adekvatne savjete.
-

vini
- Moderator

-
Postao/la Mucika » ned stu 20, 2011 17:48 pm
Ups, nisam gledala kad je bilo postano.
Ali netko s npr. 20 godina bi mogao tek prvi put nabaviti kunića a netko s 15 bi ga mogao imati duže vrijema a neki novi član koji je došao na forum samo po odgovore na svoja pitanja, a nebi znao ko ima kunića dulje vrijeme, više bi slušao savijet starijeg jer je taj ipak stariji.
Pa dobro, ako ovo odbrojimo, onda to i nije loša ideja, osobito ako se može svaki odlučiti i za to da ne kaže svoje godine. Zapravo većina foruma to ima.
Zoki <3
-
Mucika
- Kunić

-
Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.