Kad je ovaj moj mali kenjac bio beba kupovali smo mu (cini mi se) Prestige Junior (ili tako nekako, bilo je nesto kao prestige za junior zecove) i to smo mu davali u kombinaciji sa sijenom sve dok nije imao par mjeseci i nakon toga smo presli na Cuni Crispy koji mu je super sjeo. Jedino tu sam ja napravio pogresku i previse je toga dobijao tako da je skoro pa skroz odbio sijeno a ni zelenjava mu nije bila nesto posebno draga a i poceo mi se debljat, postao je bucmasta kugla

nakon toga smo mu postepeno smanjili to tako da danas (cirka nekih godinu dana poslje) te peletice iz vrecice dobija samo jednom dnevno izmedju 21 i 21:30, ali je zato poceo ponovno glodati sijeno, voli mrkvu a persin necu ni spominjati. Iako nastojimo da sad ne pretjeramo ni sa zelenjavom nego sve onak, umjereno.
Jedino kod Crispya mi je cudno to kaj smaze sve u posidici osim onih malih zelenih "stapica" (ne znam kak to drukcije opisati) i to NIKAD nije htio jesti, bas nikad... ali cini mi se da ga dobro hranimo jer je vitalan (ali lijen), zdrav je, ima prekrasnu dlaku i nemamo problema sa bolestima (jedino su siroceku na proljece okice curile ali smo to otisli kod one veterinarke preko puta medicinskog i brzo je proslo)
Pogledaj u oči našim zekama, kad u njima vidiš divan sjaj to je Cleo Johnnyeva - još je ona živa, znaj