Suri, možeš li procijeniti koliko je zekanica Suri bila teška prije nego je uginula (i to prije faking trudnoće)?
Kladim se da nije prošla
1300g!
Nadalje...kakve veze navodna starost od mjesec dana ima sa njenim kihanjem, koje si naime ti izazvala držeći je na propuhu i pločicama + svakodnevnim premještanjem na toplo-hladno (razlika temp 10-15 stupnjeva u par sekundi!) ?!?!
Ništa nisi naučila nakon svega? Žalosno! Jako žalosno!
Bila sam obzirna do sada, govorila u rukavicama, ponudila ti pomoć, ali vidim da si ti i dalje najpametnija...
Zakaj pi*dim? E pa zato kaj je Suri izgleda moj potomak kojega si ti lijepo sredila...čestitam

! A sad još pljuješ po uzgajivaču, nakon kaj si Suricu nakon milion uputa i upozorenja pokopala s nepunih 7 mjeseci života! Pohvala! I za to je uzgajivač kriv? Ofkors!
Od početka sve radiš krivo (kupuješ najmanjeg zeca, jer ti je takav najslađi, pariš iako pojma o parenju, genetici i posljedicama nemaš) i misliš da možeš mirno spavati zato što si rekla:
Ljudi, tako mi je žao, moje Suri više nema...bili ste u pravu....nisam je trebala pariti...bla, bla... ...e pa ne možeš - kriva si, jer su bebe siročad.
Ja ne spavam mirno, jer sam vjerojatno uzgojila Suri i također sam kriva kaj je mrtva. Nisam je trebala uzgojiti i ne bi umrla premlada kao posljedica tvog nerazmišljanja i egoizma.