Moja prva reakcija je bila NE! Međutim, što više razgovaram s mužem, mislim da to nije loša ideja...Imamo veliku kuću sa vrtom, nije to baš selo, ali je taman dovoljno daleko od grada, i na nadmorskoj visini da je ljeti osvježavajuće. Otac bi joj zagradio žicom dio vrta gdje bi bila po danu, a preko noći bi bila u kući. Raspored dnevnog boravka i balkona je sličan sa mojim stanom tako da je već jučer čim smo došli otišla na balkon i obavila nuždu...duša draga...
Ne bi bila zatvorena u kući jer i nemam kavez, a što se tiče hrane imala bi domaćeg sijena i puuuuuuno domaćeg povrća
Već jučer je prvih 15 minuta njušila okolo, ispitivala teren, a nakon toga zecoplesala po ogromnom dnevnom boravku.A Mostar je ljeti užasno sparan, jedva ja preživljavam jer pokušavam minimalno koristit klimu...a mogu mislit kako će njoj bit. Uostalom, na more ću ići 15-20 dana stoga netko bi se trebao brinut o njoj dok me nema, a ostavljat je nekome "čisto informativno", da joj da sijena i vode, dva-tri puta na dan...nekako mi ne ulijeva sigurnost. Stoga mislim da bi joj ljeto "na selu" dobro došlo.
Imat će dovoljno i pažnje i maženja i bit će slobodna po kući, dovoljno grančica i svega ostalog...
Ono što me brine jest njenih prvih par dana kod oca, i pogotovo vraćanje nazad u stan u Mostar
Pokušala sam ocu objasnit da će možda nakon dva-tri dana obilježavat teritorij, našto mi je rekao: Ajde šta ima veze!
Naime, on je toliko oduševljen s njom da me jučer cijelo vrijeme nagovarao da je odmah ostavim
Također, ne znam kako će joj pasti vraćanje nazad u stan nakon ljeta? A i njemu jadnom... nedavno se vezao za jednog psića kojeg smo našli i nakon par mjeseci je uginuo...otad je rekao da ne želi više nikakvu beštiju...sve do jučer...
A ja, sama, sam druga priča, neznam ni sama kako ću moć bez Andje, ali nemogu se otet dojmu da bi joj bilo puuuuuuuno ugodnije ljeti u dvorištu i prirodi nego na gradskom balkonu...