Hefner the Zec je pošandrcal
Do sad je ovo bio jedan jako pristojan zec. Za sad ne ostavlja kuglice nigdje u stanu, a nema ni zapišavanja. Ponekad se samo popiša na krevet koji mu je zabranjena zona, ali rijetko.
Po danu uglavnom spava i izležava se u kavezu i nema šanse da izađe van na dulje od minute. Njegovo vrijeme za akciju je od 20 do 24. To je 4 sata čiste akcije.

U ponoć ide u kavez koji pokrivamo krpom i do sad je noću bio miran. Noćas je skroz poludio. Razvalio je cijeli kavez. Do 7h nije prestao razbijati. Nekoliko puta smo ga puštali van, ali to je bilo još gore, letio je po stanu kao da ima petardu u guzici. ...bez problema mi je skočio na glavu (doslovno)

Bacao je sve do čega je došao i izgledao je potpuno unezvereno. Nije se dao primiti i nikako ga nismo mogli smiriti. Nije to bio normalni zecoples, izgledalo je više kao egzorcizam

Ne znam kaj mu je došlo!?
Kavez mu je više-manje stalno otvoren (osim po noći) i do sad nije bilo nikakvih problema. Stalno me liže, ali to mi nije čudno jer je takav od prvog dana. Inače nije neka maza, ali ponekad se zna zavaljati kraj mene na kauč i ako ga ja ne počnem gladiti, sam počne trljati glavu o moju ruku.
Sad mi se stalno mota oko nogu i to mi je simpatično, ali se bojim da ga ne nagazim. ..ako stanem na mjestu u stanju je napraviti bezbroj osmica oko mojih nogu. ...Dobil bu zvono oko vrata
Jel to njega puca pubertet ili ja samo kratko prošvikal!? Sad su mu četiri mjeseca i spustila su mu se jajca, pa smo napokon i ime definirali

Hefner
Kad je najbolje raditi kastraciju? Za sad nam nije u planu drugi zec i nismo ga mislili kastrirati baz obzira na to kakav bude u pubertetu. Nek živi s jajcima!

Ipak, nije isključeno da bi mu jednog dana nabavili neku zgodnu zekanicu, pa me zanima da li je problem da se kastracija radi kasnije?
Novost je i da je otkrio glodanje namještaja. Zapravo mu se svidio jedan stol kojeg sustavno obrađuje. Zaključili smo da mu se ne sviđa stil, pa ga je odlučio preraditi u rustik.
pozdravljaju vas Hef i njegov poslini Jura