Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

U ponoć ide u kavez koji pokrivamo krpom i do sad je noću bio miran. Noćas je skroz poludio. Razvalio je cijeli kavez. Do 7h nije prestao razbijati. Nekoliko puta smo ga puštali van, ali to je bilo još gore, letio je po stanu kao da ima petardu u guzici. ...bez problema mi je skočio na glavu (doslovno)
Bacao je sve do čega je došao i izgledao je potpuno unezvereno. Nije se dao primiti i nikako ga nismo mogli smiriti. Nije to bio normalni zecoples, izgledalo je više kao egzorcizam
Ne znam kaj mu je došlo!?
Hefner
Ipak, nije isključeno da bi mu jednog dana nabavili neku zgodnu zekanicu, pa me zanima da li je problem da se kastracija radi kasnije?

... kad se je moj poceo ponasati tako kao tvoj, kao da mu je petarda u guzici i razvaljivao stvari (pokusao preskociti ogradu kojom sam ga zagradila, i naravno razbio se koliko je dug i tezak) ja sam skontala da je bas tu noc poceo da ziju...naravno osmice oko nogu su bile neizbjezne

Zapravo nas je probudil u 5, ali je onda dobil izgon iz sobe u hodnik.
Možda uvedemo pravilo da od sad preko noći kavez bude u hodniku. Moramo i mi spavati. Problem je što se njegov ritam više ne poklapa sa našim. On celi dan spava, a po noći bi ludoval. ....I sad je u kavezu i spava
Skužio sam da kad je ružno vrijeme jednostavno ne želi van iz kaveza i spava celi dan. ...tak bi ja da mogu 

...tako da tvoj zec nije izuzetak.

)
samo pubertetlije skacu okolo 

warped je napisao/la:meni to zvuči kao ponašanje tipičnog teenagera.
..zakleo bih se da je jučer dim išao iz kaveza. 

ovaj moj se baš zna dobro sfuljiti. 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.