Zec se smočio

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Re: Zec se smočio

PostPostao/la Roby » sri pro 05, 2007 13:37 pm

jazavac je napisao/la:jutros je zvončica dok sam prao zube uletila u kupaonu i ko za vraga skočila u školjku, na sreću nije se skroz smočila, samo donja polovica
odmah smo ju izvadili van, umotao sam ju u ručnik, istrljao i držao blizu grijalice da se osuši. u uši joj nije ušla voda na sreću.
trebamo li otici do veterinara kao preventiva da se ne prehladi?
jede normalno i hranu kupovnu i sijeno i pije vodu, samo je malo uplašena zbog sušenja.

stvarno neznam zašto je uskočila direkt u školjku, inače je luda i penje se posvuda ali ovo još nisam doživio

mozda nije zeko mozda je guska? pa ide na vodu :) šala mala :)

Baš sam bio u sisku i vidio guske kako se kupaju u nekom improviziranom jezercu pa mi došlo :)
Roby
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Ledolina » čet pro 06, 2007 21:36 pm

Moja Jurka je kao beba uskocila u kantu punu vode i zaplivala.

Izvukla sam ju nakon 10 sekundi i bilo je ljeto tako da joj nije bilo nista strasno.

Imas jednog hiperaktivnog zeca. :hopko:

A prosli tjedan je uskocila u jednu cijev koja se prevrnula (inace im ona sluzi kao tunelic, a sad je zbog usisavanja bila na neprikladnom mjestu), i ona je 10 ak minuta dok se ja nisam vratila stajala zaglavljena na glavi.

Skoro mi je srce stalo kad sam skuzila sta se dogodilo. Izvukla sam ju van ali bilo je sve u redu.

Mogla se ugusiti, slomiti vrat.. :omg: Radi se o onoj plasticnoj cijevi za odvod kisnice koju moji zecovi koriste kao tunelic.
slika[url=http://ticker.7910.org/eng][img]
Ledolina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Charlie » čet pro 06, 2007 21:45 pm

Nisu normalni..Grga je danas skupa sa transporterom pao sa stolca, a da ne govorim da stalno pada sa kreveta :hm: :sad:
slika
Charlie
Moderator
Moderator

Re: Zec se smočio

PostPostao/la Barica » pet pro 07, 2007 17:23 pm

Roby je napisao/la:
mozda nije zeko mozda je guska? pa ide na vodu :) šala mala :)

Baš sam bio u sisku i vidio guske kako se kupaju u nekom improviziranom jezercu pa mi došlo :)

baš si se mogao i javit onda, al dobro.. :belj:
di su te guske u improviziranom jezercu??
Barica
Zečić
Zečić

PostPostao/la Zeko_Jurica » pet pro 07, 2007 22:03 pm

Ja mislim da daska treba biti ili uvijek dignuta ili uvijek poklopljena. Zeko je očito već bio stajao na dasci, pa je i ovaj put mislio, da kad tamo skoči da će ga dočekat daska pod nogama. Prevario se :huh:
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

Prethodna

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan