to bi bilo krasno kad bi oni bili odrasle racionalne osobe ali vjerujte mi nisu :(
glupo je da pisem o zajebanom djetinjstvu i sl. sranjima jer je to daleko iza mene. drze me u saci sa sestrom i stanom, inace bi ja vec odavno otpisala sve s njima koliko god mi to tesko bilo.
sad krece rat, muceki su mali dio toga, u biti neki bi rekli nebitan dio, ali to je dio gdje oni mene mogu itekako ubit u pojam i toga su svjesni.
a sto se stana tice - ja vam ne mogu opisat sto je mene docekalo :( oni nisu pozvali radnike nego platili nekim studentima koji su unistili stan a ne pofarbali. nista nisu zastitili, a bome ni posao nisu obavili. ne da su polovicno nego cisto onako "neka se vidi da se tu radilo" koma ljudi moji koma.
a te novce je mogla nama dati i mi bi napravili cudesa sami :(
ne znam sto cu ni odakle da krenem. jedino sto sam danas osposobila je da sam provukla onu ogradicu sto sam pricala vani u vrtu tak da sam ih pustila na pol sata da kopaju po zemlji

su bili veseli.
vruce im je sirotima i tuzni su mi tocno vidim, ali ne znam sto da radim. a naravno stara sad igra na tu kartu - da oni kod mene pate i da ih ja samo mucim. :(