Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
Beban je napisao/la:Ne bi ja nista....verovatno da bi taj nesto cim ima zenku
markiza je napisao/la:Joj Beban je presladak![]()
![]()
daj jos slikica
![]()
Jel mislis da paris zekana?
Beban je napisao/la:Pa sta da radim Simba povodom toga sto ima teranje vec duze vreme, sto nas gricka, zaskace itd itd... Ne vidim sta je tu lose, a leglo bi se podelilo vec nekako... Kao da je to nesto strasno![]()
Uostalom ja njega i te kako planiram da kastriram, ali kad skupim pare...a do tad zasto da ne nadjemo neku devojcicu, cak nam je i veterinar to predlozio
Beban je napisao/la:Pa sta da radim Simba povodom toga sto ima teranje vec duze vreme, sto nas gricka, zaskace itd itd... Ne vidim sta je tu lose, a leglo bi se podelilo vec nekako... Kao da je to nesto strasno![]()
Uostalom ja njega i te kako planiram da kastriram, ali kad skupim pare...a do tad zasto da ne nadjemo neku devojcicu, cak nam je i veterinar to predlozio
Beban je napisao/la:
Evo Markiza slikicaubaci i ti tvog da gledkamo malko
![]()
mala_zečica je napisao/la:Beban je napisao/la:
Evo Markiza slikicaubaci i ti tvog da gledkamo malko
![]()
kao prvo ovo nije tema za razmjenjivanje slika, za to postoji određeno mjesto
a pod drugo koji ti je to veterinar rekao, da ga ja malo nazovem!
oprosti, ali ovo što pišeš ciste su gluposti. i što onda kad se oni spare? zar ti stvarno misliš da ce on imati nešto od toga? on ce svr***it za 30 sekundi a ti ceš, skupa sa budalom koja ti je dala zecicu za parenje, napravit nepopravljivu štetu! dali znaš išta o uzgoju? dali znaš koje vrste se smiju pariti a koje ne? dali znaš koliko mora zecice biti stara? dali vlasnik zecice zna DA MU ZECICA ZBOG NEZNANJA MOŽE UGINUTI SKUPA SA MLADIMA? ima još mnogo pitanja koja bi ti mogla postavit (a mogla bi i odgovorit umj, tebe jer vec znam odogovre..) al se ne želim više uzrujavat. nisam jedina koja ce ti ovo napisat... zato te lijepo molim, ako baš želiš gledat svog zeku kako se olakšava i ako ti je to super super zabavno, kupi mu rukometnu loptu i oboje cete biti zadovoljeni.
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.