Potrebna pomoc, savet za mog kunica Bebana

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Re: Potrebna pomoc, savet za mog kunica Bebana

PostPostao/la markiza » uto stu 27, 2012 6:34 am

Joj bas lepo da ti je dobro Beban :micika: :micika: :micika: al' stavi i slikice da ti vidimo Bebana :D
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Beban » uto stu 27, 2012 15:41 pm

Ajoj rado bih ubacila slikice ali ne znam kako :blink: Nemam opciju za ubacivanje slika...
Beban
Kunić
Kunić

PostPostao/la markiza » sri stu 28, 2012 6:20 am

Imas preko http://imageshack.us/ registruj se i postavi slike :blush: a evo i uputstvo kako:
Media Upload->Browse->(nadjete sliku u kompjuteru koju zelite da postavite) -> obelezite Image resize 320x240 (for websites and email) -> Upload Now.
Kad uploadujete sliku pise vam pod sekcijom (Thumbnail Size) Forums:....i taj link koji je iza reci Forums samo prekopirate u prozor foruma gde kucate tekst.
A vec postojecu slicicu ako zelite da stavite, kliknete na malo plavo slovo I i odmah ce vam se otvoriti prozor sa detaljima i takodje videcete tamo pod sekcijom (Thumbnail Size) Forums:... i dalje isti postupak tj. samo taj link prekopirate u ovaj prozor.
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Beban » sri stu 28, 2012 16:42 pm

slika

Uploaded with ImageShack.us

slika

Uploaded with ImageShack.us Beban <3 Vidite kako sam leep decko :rolleyes:

Pa ukoliko ima nekog ko je iz Nisa, ko ima zenku, neka se javi da se zdruzi sa Bebanom...trazimo devojcicu neku! :zekoo3:

Hvala Vam svima jos jednom sto mi pomazete oko njega!

P.S. Da li je normalno to sto kunic nocu ne jede...? Ovaj moj je pre i mali kad je bio jeo po celu noc, a sad nece...nocu ne pipne hranu
Zadnja izmjena: Beban; sri stu 28, 2012 18:45 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.
Beban
Kunić
Kunić

PostPostao/la bibika » sri stu 28, 2012 17:29 pm

:ujea:
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la altan » čet stu 29, 2012 0:04 am

I sta bi onda s malcima nakon tog druzenja? :rolleyes:
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Beban » čet stu 29, 2012 1:02 am

Ne bi ja nista....verovatno da bi taj nesto cim ima zenku :)
Beban
Kunić
Kunić

PostPostao/la markiza » čet stu 29, 2012 6:14 am

Joj Beban je presladak :zeko3: :zeko3: :zeko3: daj jos slikica :hura:
Jel mislis da paris zekana? :zeko10:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zeko Simba » čet stu 29, 2012 7:56 am

Beban je napisao/la:Ne bi ja nista....verovatno da bi taj nesto cim ima zenku :)

Molim te, ne radi gluposti. Mislim da neplanirano leglo nikome nije potrebno. Meni ovo, čak i ako je neka šala, nije ni malo zabavno.
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Beban » čet stu 29, 2012 10:24 am

Pa sta da radim Simba povodom toga sto ima teranje vec duze vreme, sto nas gricka, zaskace itd itd... Ne vidim sta je tu lose, a leglo bi se podelilo vec nekako... Kao da je to nesto strasno :lud:
Uostalom ja njega i te kako planiram da kastriram, ali kad skupim pare...a do tad zasto da ne nadjemo neku devojcicu, cak nam je i veterinar to predlozio :wink:
Beban
Kunić
Kunić

PostPostao/la Beban » čet stu 29, 2012 10:29 am

markiza je napisao/la:Joj Beban je presladak :zeko3: :zeko3: :zeko3: daj jos slikica :hura:
Jel mislis da paris zekana? :zeko10:

Evo Markiza slikica :D ubaci i ti tvog da gledkamo malko :wink:

slika

slika

slika

Beban
Kunić
Kunić

PostPostao/la Bijou » čet stu 29, 2012 12:53 pm

Beban je napisao/la:Pa sta da radim Simba povodom toga sto ima teranje vec duze vreme, sto nas gricka, zaskace itd itd... Ne vidim sta je tu lose, a leglo bi se podelilo vec nekako... Kao da je to nesto strasno :lud:
Uostalom ja njega i te kako planiram da kastriram, ali kad skupim pare...a do tad zasto da ne nadjemo neku devojcicu, cak nam je i veterinar to predlozio :wink:

Kad ga kastriraš to će prestati, a tjeranje, grickanje i naskakivanje neće prestati s 5 sekundi s.xa! A, veterinar ti je baš simpatičan :omg:
Bijou
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Pahuljica_Ri » čet stu 29, 2012 17:21 pm

Beban je napisao/la:Pa sta da radim Simba povodom toga sto ima teranje vec duze vreme, sto nas gricka, zaskace itd itd... Ne vidim sta je tu lose, a leglo bi se podelilo vec nekako... Kao da je to nesto strasno :lud:

Jel ti znaš išta o parenju, njezi kunice i beba tijekom/nakon poroda? Ili taj problem misliš ostaviti vlasniku ženke? Da ti kažem što ima loše u tvojoj ideji: kada laik ide pariti kuniće to uglavnom rezultira smrću kunice i beba. S razlogom postoje registrirani uzgajatelji, jer to ne može raditi baš svatko. Već ima dovoljno zeka koji su izgubili dom, sad bi ti toj listi dodao još čitavo leglo?! Ljudi se uglavnom pošteno namuče dok nađu dobre udomitelje, životinje se ne dijeli kao vreće krumpira. Kastriraj ga ako se želiš riješiti muka oko zaskakivanja i grickanja.
Pahuljica_Ri
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la mala_zečica » čet stu 29, 2012 17:24 pm

Beban je napisao/la:

kao prvo ovo nije tema za razmjenjivanje slika, za to postoji određeno mjesto
a pod drugo koji ti je to veterinar rekao, da ga ja malo nazovem!

oprosti, ali ovo što pišeš ciste su gluposti. i što onda kad se oni spare? zar ti stvarno misliš da ce on imati nešto od toga? on ce svr***it za 30 sekundi a ti ceš, skupa sa budalom koja ti je dala zecicu za parenje, napravit nepopravljivu štetu! dali znaš išta o uzgoju? dali znaš koje vrste se smiju pariti a koje ne? dali znaš koliko mora zecice biti stara? dali vlasnik zecice zna DA MU ZECICA ZBOG NEZNANJA MOŽE UGINUTI SKUPA SA MLADIMA? ima još mnogo pitanja koja bi ti mogla postavit (a mogla bi i odgovorit umj, tebe jer vec znam odogovre..) al se ne želim više uzrujavat. nisam jedina koja ce ti ovo napisat... zato te lijepo molim, ako baš želiš gledat svog zeku kako se olakšava i ako ti je to super super zabavno, kupi mu rukometnu loptu i oboje cete biti zadovoljeni. :zeko3:
slikaslikaslikaslika
mala_zečica
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Beban » čet stu 29, 2012 22:43 pm

mala_zečica je napisao/la:
Beban je napisao/la:

kao prvo ovo nije tema za razmjenjivanje slika, za to postoji određeno mjesto
a pod drugo koji ti je to veterinar rekao, da ga ja malo nazovem!

oprosti, ali ovo što pišeš ciste su gluposti. i što onda kad se oni spare? zar ti stvarno misliš da ce on imati nešto od toga? on ce svr***it za 30 sekundi a ti ceš, skupa sa budalom koja ti je dala zecicu za parenje, napravit nepopravljivu štetu! dali znaš išta o uzgoju? dali znaš koje vrste se smiju pariti a koje ne? dali znaš koliko mora zecice biti stara? dali vlasnik zecice zna DA MU ZECICA ZBOG NEZNANJA MOŽE UGINUTI SKUPA SA MLADIMA? ima još mnogo pitanja koja bi ti mogla postavit (a mogla bi i odgovorit umj, tebe jer vec znam odogovre..) al se ne želim više uzrujavat. nisam jedina koja ce ti ovo napisat... zato te lijepo molim, ako baš želiš gledat svog zeku kako se olakšava i ako ti je to super super zabavno, kupi mu rukometnu loptu i oboje cete biti zadovoljeni. :zeko3:

kao prvo, ne znam u cemu je problem razmeniti koju sliku...gledamo razne zeke i uzivamo u njihovim slikama.. A kao drugo, hvala na savetima u vezi parenja.. Ja veterinar nisam, a mnogi veterinari mi kazu da nema nista lose u tome pariti ih...ali u svakom slucaju ja ga uskoro i planiram kastrirati ;)
Beban
Kunić
Kunić

PrethodnaSljedeća

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan