Moja ti je isto takva, s tim da je kod mene vec nekih 7 mjeseci, al s obzirom kakva je bila kad je dosla sad je super. U pocetku se bogica bojala svoje sjene, bjezala bi po kavezu i skrivala se kad bi samo prosla kraj kaveza. S njom sam jaako sporo napredovala, nikak nije bila za kontakt, ali sam joj prije svakog jela drzala kolutic suhe hrane u ruci i kada bi ga uzela onda bi dobila zdjelicu i tako svako vece. Sad kad otvaram kavez dize se na zadnje noge i njusi, trazi kolutice.

Kad je van kaveza nije bas za neko mazenje, al sam zato prosli tjedan dozivjela da mi se ujutro popela na krevet i nabila svoju facu meni u nos (a posto je turbo cupava, manijakalno me skakljala) i polizala me.

Bilo je i vrijeme! Mali gad Simbac me licka od prvog dana kak je dosao.

A sto se tice wc-a, isto su totalne suprotnosti! On je odmah skuzio gdje mu je u kavezu wc, i uvijek je tu obavljao sta je trebao, a vani su mu bili najdrazi kauc u dnevnom boravku i naravno moj krevet u sobi.
.gif)
A Nala nikak, al nikak skuzit gdje je wc. Pisala je posvuda po kavezu, a ja sam samo saltala posudu. Na kraju je odabrala jedno mjesto i tu je bilo, jedino sto to nije bilo tamo gdje sam ja zamislila. S vremenom se naviknula na sadrzaj wc da kad sam promjenila lokaciju pisala je tamo gdje sam stavila. Ja inace koristim nekakvu stelju za mace, to je u granulicama i samo se pretvore u blato. Kad sam spojila zeceve zajedno, maknula sam jedan wc tako da sada koriste jedan zajednicki. Jedino je sad Nala pocela pisati u sobi u jednom cosku kad god bi je pustila...

Moram smisliti kako da ju odviknem od toga!