gde god da ode ona se ovde vraca pa smo se svi dogovorili da joj bas dobru kucicu napravimo,zasticena je od buva i krpelja zdrava je skroz sada jos rana da joj zaraste i bice super mislim konce da joj skinu od sterilizacijeModerator/ica: vini
gde god da ode ona se ovde vraca pa smo se svi dogovorili da joj bas dobru kucicu napravimo,zasticena je od buva i krpelja zdrava je skroz sada jos rana da joj zaraste i bice super mislim konce da joj skinu od sterilizacije
...cudno mi je da pas koji je udomljen dva puta da bjezi iz tog doma i vraca se pred zgradu gdje prakticki nema nikoga...i kakvi su to ljudi koji se bune kad se lutalici nadje dom...zbilja svasta,al dobro.
a za to bezanje jeste tako jer je ona ovde jos od kako je bila stene i navikla je na ljude koji zive tu.Mada od kako je sterilisana pre nego sto bi je neko uzeo morao bi pokreniti postupak i pisati molbe jer je pod zastitom drzave,u suprotnom bi bio kaznjen,to je sve trazila da se uradi jedna devojka iz zgrade koja radi u udruzenju za zastitu zivotinja NS,bas iz tog razloga da je niko nedira. 

...tko bi to tocno reagirao da nju netko sada uzme sa te ceste i pruzi joj dom a da vas recimo ne obavjesti o tome? zar nejde to tako da zivotinja koja je na cesti nije nicija? gle,mi vani pred zgradom imamo 5,6 maca koje hrani puno susjeda,lijece ih ako im se nesto desi,sterilizirane su sve redom al nisu nicije zapravo...da sad dodje i netko uzme jednu od njih,tu se nista nemoze. Jedino ako nije neki drugi slucaj kod vas jer je i meni to odma upalo u oko,zasticena od strane drzave.

Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.