Askica

Imate još ljubimaca osim uhatih stvorenja? Upoznajmo se :)

Moderator/ica: vini

Re: Astor-(Pit Bull) i siroce Aska(mesanac)

PostPostao/la kristinans » ned lip 26, 2011 11:26 am

Problem je u tome sto se bune ovi iz zgrade koji je isto vole ja sam je dala vec dva puta i odneli su je van grada bila je pustena u kucu i dvoriste i posle nedelju dana se opet vratila ni sama ne znam kako,ti ljudi su rekli da je tad bila jako agresivna i da je pobegla i opet se vratila,isto to je bilo i drugi put. :sad: gde god da ode ona se ovde vraca pa smo se svi dogovorili da joj bas dobru kucicu napravimo,zasticena je od buva i krpelja zdrava je skroz sada jos rana da joj zaraste i bice super mislim konce da joj skinu od sterilizacije
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » ned lip 26, 2011 11:30 am

Malo mi je to sve cudno,kod tebe uvijek nesto komplicirano :wink: ...cudno mi je da pas koji je udomljen dva puta da bjezi iz tog doma i vraca se pred zgradu gdje prakticki nema nikoga...i kakvi su to ljudi koji se bune kad se lutalici nadje dom...zbilja svasta,al dobro.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la kristinans » ned lip 26, 2011 11:35 am

Zato sto imam bas mnogo ,,pametne,,komsinice kojima uvek sve smeta i nju smatraju kao da je njihov pas,i jos su se ljutile na mene kad sam je dala a pre toga da im nisam javila. Na kraju cu je spakovati i odneti na selo i bice joj barem lepo.Bojim se da je ne zgazi auto jer kao luda trci i laje za automobilima :sad: a za to bezanje jeste tako jer je ona ovde jos od kako je bila stene i navikla je na ljude koji zive tu.Mada od kako je sterilisana pre nego sto bi je neko uzeo morao bi pokreniti postupak i pisati molbe jer je pod zastitom drzave,u suprotnom bi bio kaznjen,to je sve trazila da se uradi jedna devojka iz zgrade koja radi u udruzenju za zastitu zivotinja NS,bas iz tog razloga da je niko nedira. :sad:
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

Re: Askica

PostPostao/la altan » ned lip 26, 2011 13:45 pm

Ja ne kuzim kako to pas bude pod zastitom drzave i onda jos uz sve to kao bude na cesti..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la sanjita » ned lip 26, 2011 13:54 pm

Meni isto to pod zastitom drzave nije jasno...mislis zato sto je cipirana? pa onda je stanje bolje kod vas nego kod nas sto se tice zastite zivotinja :wink: ...tko bi to tocno reagirao da nju netko sada uzme sa te ceste i pruzi joj dom a da vas recimo ne obavjesti o tome? zar nejde to tako da zivotinja koja je na cesti nije nicija? gle,mi vani pred zgradom imamo 5,6 maca koje hrani puno susjeda,lijece ih ako im se nesto desi,sterilizirane su sve redom al nisu nicije zapravo...da sad dodje i netko uzme jednu od njih,tu se nista nemoze. Jedino ako nije neki drugi slucaj kod vas jer je i meni to odma upalo u oko,zasticena od strane drzave.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zeko Simba » pon lip 27, 2011 13:56 pm

Ma to ne postoji. Na žalost stanje u Srbiji je neusporedivo lošije negu u HR što se tiče pasa lutalica. Nema životinje koja je pod skrbi države
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

Prethodna

Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan