Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini

pa jel mogu onda odmah njega kastrirat budući da će netko biti uvijek vani i kružit oko njega, nebude mu to smetalo? ioanko sam već nestrpljiva da su napokon svi zajedno i meni je prvoj kastracija cilj

kastrirali smo i Medeka prije par dana, on mi je još malo trom, ali nadam se da će i on biti u redu. Slatkeca ćemo isto sad u ovom razdoblju. Barni je dva dana boravio sam u blagovaoni, sad se već vratio, a sad je Medek u blagovaoni
da li bude dovoljno da zasada budu kastrirana ta tri dečka (nadam se da bude i sa SLatkecom sve dobro prošlo) pa da sa ženkicamam malo pričekamo? dal bi smjeli nakon dva tjedna ili koliko već treba svi biti u jednoj gajbici zajedno sa Čoksom (mladom ženkom)? S Mazom ionako ne mogu biti jer je dobila 4 bebe
(izgleda da je ipak zatrudnjela ono kad nismo na vrijeme odvojili sinove)

bas ti je ispala citava papazjanija
Nadam se da ce ti sve biti u buducnosti ok a i ti budi malo opreznija, vidis kako ti se sve izdogadjalo u kratkom vremenskom roku, ipak je to previse
ali sad sta je tu je, dobro je da si decake kastrirala tj. da ces i tog treceg kastrirati al' onda se ubrzo i okreni ka ta 4 mladunca da vidis ko je musko a ko zensko da ti se opet ne dogodi isto. 

i ja se nadam da će uskoro biti 5 malih klupka napokon sretni na okupu
) i dda ću za malene naći brižne udomitelje 

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.