mesna okruglica Lex
Aron božicna pahuljica
Riki doživotni zlocko (nije moj ali ga volim kao da je)
i jedan, ništa manje vrijedan Levi, mala ljubilica koja ce mi zauvijek biti u srcu (r.i.p) volim te!
Moderator/ica: vini

)
altan je napisao/la:zao mi je to cut..kaj ni suprug tu nista ne moze? mislim steta da peso zivi na lancu zbog njegove bake (nije da ga ona mora setat)
za milimetar mi je promašio ruku! od onda mu prilazim polako i kada got odmicem ruku trkeljam mu kojekakve gluposti da me ne grize i da mu necu ništa, i sve je ok... možda mu je to zbog padavice, ili mu je vid oslabio.. ali prije bih rekla da je to sve posljedica bakinog debelog štapa....

sad si me jos vise zbedirala..tesko je to ako ni ti ni suprug nista ne mozete..nema smisla tu nes sad razvodnjavat..ja bih ga maznula baki pa nek mene stapom onda..mis mali siroti 

opizdila je ona tak i mog Arona, jednom i nikad više jer sad kad mu se priblizi on reži na nju i zaletava se
zna pobjec s lanca, izvuce se iz ogrlice, i nedo bog da je ona vani.. hihihihi odmah na nju, a ona kida na livo! dragi moj mazni Aroncek
još kad bi znala da sam ga naucila da napada hiihihih Riki je mali pa ga se ne boji, dok je moj Aron mrcina, izgleda mršavo, oblik mu je ko u hrta a ima mišice tak jake da ga ni moj suprug nemre zadržat

altan je napisao/la:ja bi ispi*dila s takvom osobom..

Megy je napisao/la:altan je napisao/la:ja bi ispi*dila s takvom osobom..
ja nebi ali bi zato ona samnom![]()

Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.