Kakva su vaša iskustva s njima? Držite li ih cijelo vrijeme puštene, postoje li neke razlike u karakteru (to me najviše zanima, jer ne piše na stranici)? Za veličinu i težinu znam, boju također.Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
Kakva su vaša iskustva s njima? Držite li ih cijelo vrijeme puštene, postoje li neke razlike u karakteru (to me najviše zanima, jer ne piše na stranici)? Za veličinu i težinu znam, boju također.

Stavila sam i zato jer me zanima i jer ih također na forumu nema
Nažalost, ne može se staviti link, pa ako nekoga zanima može napisati "Pets at home"
Zenkica je, zove se Angelina ili ti ga Anđa, bijela sa smedjim sarama po ledjima, nije cistokrvna orijašica ali su mi rekli ovdasnji veterinari da u njoj ima i orijasa, i zeca, i sarca i svega necega...onako prava domaca zekanica... Mogu ti reci da je strasno inteligentna, pustena je 24 sata na dan, a bome i nema tolikog kaveza u kojem bi se ona komotno osjecala
jako uredna, naucena na wc...teska je oko 6-7 kg...jako je umiljata, prava je dama
Bila nam je jedina zekanica do prije pola godine kad smo joj doveli kastriranog decka jer sam primjetila da je postala tuzna...on je bijeli hermelin sa plavim ocima, zove se Toby i tri puta je manji od nje ali on je taj koji je dominantan
On je pravi macho tip, nevoli se toliko maziti ali voli da ga se mazi sto Anđa to neumorno radi, sve mu ona dopusta, cak mu dopusta i jesti iz njezine zdjelice a to je za Anđu strasno veliko!
Ona sta zacrta to i dobije, jako je lukava 

Drago mi je da se slaže s drugim kunićem i da je puštena, s obzirom da je pristojna
Teta mi isto ima mješanku orijaša, dosta je velika, ali ne izgleda nezgrapno i mislim da bi se i takvi kunići mogli prilagoditi životu u kući
Ma ona se odgojila s nama, naše dijete

Baš je lijepa! I mališa isto...dokaz da se može držati i veliki kunić u kući i to još sa malim
Dok on nije stigao, ona je obavezno svaki dan s nama doruckovala, rucala i veceravala za stolom, cim pocnem postavljat stol on skoci na stolicu i stavi sape na stol i ceka
Ima i tih slika... al otkad je dobila decka cura se totalno zaljubila, on okom ona skokom, nas neferma sekunde...
Nitko je nije dresirao, jednostavno komuniciramo s njom kao sa covjekom...ona sve razumije, e sad neznam jel tako i sa manjim pasminama ili je samo ona iznimka od vecih pasmina...
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.