U petshopu blizu mog posla, gde inace kupujem za Krcka uvek, juce sam bila da se ispricam sa vlasnicom...
Svi clanovi foruma, koji se pozovu na Udruzenje Zecovi i na forum, prilikom prve kupovine imace 10% popusta, za sve proizvode za kunice (samo za kunice),a kasnije cemo videti kada se razvijemo, da li ce popust vaziti za sve kupovine a ne samo prvu
Inace zena je pristala da nabavi sve za zacep sto treba, i vec mi je narucila Prodigest za mene, po ceni 560 din ( u PetCentru je 780).
Sve sto ima u katalogu za zekace moze da se nalazi i relativno brzo dobije, imacemo super saradju sa njima, jedva cekaju nasu brosuru i letak i jako su zahvalni sto zelimo i mi da saradjujemo..
Inace drze zekice od dva meseca pa nadalje, nikada mladje i imaju uzgajivaca iz onog udruzenja o kome sam pisala ovde, sto ok drze kunice i vakcinisu.
Naime, tako sam uzela Andju, i sprijateljila sa sa prodavacicom i uclanila se u njihov klub kucnih ljubimaca, a od tada stalno kupujem kod njih jer imaju sve, ako trenutno ne, narucim.
Ali sa vlasnicom sam se tek juce prvi put srela, iako smo se pre cule telefonom.
Kada sam joj rekla da nije dobro da drzi male kunice sa zamorcima u istom akvarijumu, ok, bilo joj je drago da cuje sve sto je vazno za zdravlje i zivot kunica.
Telefon stavljam veceras i adresu petshopa, jer sam trenutno na poslu.
Dakle
pet shop - Happy dog Club i
tel.011/244-0709
Adresa je Kursulina 39.