Ovu gajbicu sam mu danas kupila i to neplanirano zato jer je prije kostala 1000 kn a sad je bila na snizenju za 500 kn, velika je i prostrana.... Peko je jos cudno gleda Evo i slikica:
Da jesu strme su pa sam ih podlozila sa spuzvastom kockom onom velikom za lego al od spuzve i tkanine tako da je sad manje strmo ne znam sto drugo da ucinim s time?
Super je gajbica..mozes joj neku kucicu nabavit ili napravit..za gajbicu samo nije dobro da je ispod prozora..zbog direktnog sunca i propuha..i ja bih ju gore prekrila necim da joj bude intimnije..inace je super..a zeko..te usi
Hvala prozor je zatvoren i po danu prekriven s plahtom uziva danas nije van cijeli dan izasao haha izvadila sam zeku vani a on smug natrag ja ga opet vani a on opet pobjeze u gajbu treci put se naljutio na mene pa sam odustala, fali mi moj zekooo
Haha da izgleda da ga je bas otela A sto se tice prozora to mi je bilo jos jedino slobodno mjesto a vec sam i prije te gajbe imala manjak prostora tako da mi se sve cini da cu ako ovako nastavim dovlaciti svasta ja nakraju spavati u nekoj gajbici vani na zraku