Odlučila sam sterilizirati Medenu jer je peru hormoni i to jako. Cijeli prošli tjedan je ludovala. Kopala po wc-u, prevrtala wc, kopala po kauču, grizla i bacala jastuke, njurgala, ljutila se (više nego obično), malo i napadala. Nije se dala nositi, a kamoli okrenuti na leđa, što inače nije bio problem. Postala je i plašljivija...
A u nedjelju (na dan odabran kao njezin rođendan) počela je raznositi sijeno u ustima... U kavez sam joj stavila kotilicu i dala joj puno slame pa si je napravila gnijezdo, a u toku dana si je počupala dosta dlake, a čupala je i Zvonku dlaku. Počela ga je naskakivati i vrtiti repićem. Zvonko je skužio što bi ona htjela pa ju je počeo naskakivati i bilo je puno puno jurnjave, stenjanja, naskakivanja i sexa. Toliko su se uzbudili, da sam ih preko noći razdvojila jer bi im bilo preludo cijelu noć u kavezu.
U ponedjeljak dok sam bila na poslu bili su razdvojeni, a popodne skupa i nije dopuštala da je Zvonko naskakuje, kuglica je posvuda, a i ne piški u wc. Danas je malo smirenija, ali još uvijek nije ona stara...
A sada pitanja:
1. Koliko dugo da joj još pustim gnijezdo?
Mogu joj ga pustiti koliko god treba, ali kako ima dosta dlake, strah me da je ne proguta pa da ne bi bilo problema. Mislim da je više baš ne zanima, ali nisam sigurna. Dok sam bila na poslu dosta slame je izbacila van iz kotilice, a možda je to bio i Zvonko...
2. Koliko još dana da je pustim da joj se smire hormoni prije nego je odvedem na zahvat? Ne žuri mi se sa zahvatom, htjela bih da se što više smiri, jer mislim da je tako bolje, a strah me da ne čekam predugo pa da jadna opet ne poludi od hormona i da ne prolazimo sve ovo opet.
Mislim da je ovaj petak prerano, ali nisam sigurna pa trebam savjet... S druge strane, možda je do drugog petka predugo, a htjela bih da imam vikend za brigu o njoj poslije zahvata.

Molim za pomoć i savjet...