Iako me dugo nije bilo na forumu, i dalje nekako uspijevam pronaći zeke za udomljavanje... radi se o muškom nekastriranom ovnolikom kuniću koji je totalno mazasti, da se nositi koliko god, čak i na leđima, počeo je krckati mi na rukama praktički čim sam ga primila. Što se karaktera tiče, zakon je... u stanu je njemačka doga, kada sam vidjela da se zeko igra s njom, skoro mi je srce stalo (osobno sam protiv takvih kontakata, pogotovo jer je zeko friško u tom stanu ali klinci su ih upoznali prije nego sam ja stigla uopće saznati za zeku, srećom, dobro je prošlo - ona ga liže, on dođe do nje... nevjerojatno...). voli skakutati, a što se tiče kakice, kažu da veći dio obavlja u kavezu (za ostatak se nadam da je krivo označavanje tj. to što je u novom prostoru i nije kastriran). Ostatak info-a kojeg znam je da mu je vlasnik bio srednjoškolac, trenutno je kod mojih rođakinja, ali s dogovorom da u četvrtak ide "kod uzgajivača". Na žalost, ne znam o kakvom se dogovoru tu radi, zvuči mi nekako sumnjivo, ali mislim da je u svakom slučaju bolje da prvo probam na forumu vidjeti ima li koja duša koja bi ga uzela...evo i slikica...
možda uspijem iskopati i kavez da ide s njim, ali onaj mali... što nije adekvatno, ali da se za prvu ruku...
možete me zvati i na mob 091 730 96 68