SUŽIVOT KUNIĆA I OSTALIH KUĆNIH LJUBIMACA

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Re: SUŽIVOT KUNIĆA I OSTALIH KUĆNIH LJUBIMACA

PostPostao/la ars » uto lis 21, 2014 19:36 pm

Huh, ljudi obično obožavaju štence dok ne nabave svog :D ima u tome nešto, ali ja bih uvijek rekla da je puno lakše sa psom od 6, 7 mjeseci. Ali nije to sad toliko ni bitno za ovu priču. Eto, da si mi bliže došla bih ti ja sa svojim curama pa da vidimo kako bi se složili. Probaj svakako prvo testirati zeku. I lijepo da ti je zeko ipak na prvom mjestu, puno ljudi baš ne razmišlja svojom glavom kad udomljava drugu životinju kuniću.. mi smo se dosta bojali kad je Kali bila udomljavana. Sad sa Freyom i ne više jer smo znali da su kul oko pasa.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Suncokret54 » sri lis 22, 2014 11:05 am

ars je napisao/la:Huh, ljudi obično obožavaju štence dok ne nabave svog :D ima u tome nešto, ali ja bih uvijek rekla da je puno lakše sa psom od 6, 7 mjeseci. Ali nije to sad toliko ni bitno za ovu priču. Eto, da si mi bliže došla bih ti ja sa svojim curama pa da vidimo kako bi se složili. Probaj svakako prvo testirati zeku. I lijepo da ti je zeko ipak na prvom mjestu, puno ljudi baš ne razmišlja svojom glavom kad udomljava drugu životinju kuniću.. mi smo se dosta bojali kad je Kali bila udomljavana. Sad sa Freyom i ne više jer smo znali da su kul oko pasa.

hehe, stenci su slicni kao i djeca.... svi su slatki dok ih mozes vratit mami i tati :D
ali nije, ja sam vise dog person, tako da nemam brige oko toga da ce mi pas predstavljati problem... zeku sam dobila kao nadomjestak za psa kojeg sam oduvijek htjela i presretna sam sta u zivotu imam priliku kao kucnog ljubimca drzati i zeku peku, tako da, dok je zeko s menom, nikakav nepotreban stres mu necu priustiti i normalo da cu prvo misliti na njega nego na svoju zelju za psom.
mozda ima netko od forumasa tko ima psa u splitu ili blizini pa da vidimo kako bi upoznavanje zeko-pas proteklo :)
Suncokret54
Kunić
Kunić

PostPostao/la zeko Simba » ned lis 26, 2014 6:49 am

Ne upoznavaj kunića s psom ako nije potrebno. Imam kući i kuniće i mačke i psa i svi se dobro slažu. Kunići različito reagiraju, tako da kod mene ima onih koji se odmah maknu na sigurno kada je pas u sobi, pa onih koji ga ignoriraju i puste da ih pas njuši liže i igra se njima, do onih koji ga napadaju i žele ga istjerati iz prostorije.
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Matea » sub sij 03, 2015 21:49 pm

Moji u obitelji imaju psa, pas se trese kad je vidio kunića, što mi je odmah bio znak da nema upoznavanja. Imao je lovački nagon. Srećom, on je samo na gornjem katu i ne silazi kod mene. Moj se sa mačkom upoznao dobro, mislim, jedan dan je kod mene, i njuškaju se stalno. Kunić mu ide u zdjelicu, a ovaj ga gleda kao lopticu za igranje. No još su na oprezu. Žao mi je zbog psa, prijašnji kunić mi je bio dobar sa prvim psom, no ovaj par neće baš ići. :zekoo4:
Matea
Kunić
Kunić

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan