ars je napisao/la:Huh, ljudi obično obožavaju štence dok ne nabave svog

ima u tome nešto, ali ja bih uvijek rekla da je puno lakše sa psom od 6, 7 mjeseci. Ali nije to sad toliko ni bitno za ovu priču. Eto, da si mi bliže došla bih ti ja sa svojim curama pa da vidimo kako bi se složili. Probaj svakako prvo testirati zeku. I lijepo da ti je zeko ipak na prvom mjestu, puno ljudi baš ne razmišlja svojom glavom kad udomljava drugu životinju kuniću.. mi smo se dosta bojali kad je Kali bila udomljavana. Sad sa Freyom i ne više jer smo znali da su kul oko pasa.
hehe, stenci su slicni kao i djeca.... svi su slatki dok ih mozes vratit mami i tati
ali nije, ja sam vise dog person, tako da nemam brige oko toga da ce mi pas predstavljati problem... zeku sam dobila kao nadomjestak za psa kojeg sam oduvijek htjela i presretna sam sta u zivotu imam priliku kao kucnog ljubimca drzati i zeku peku, tako da, dok je zeko s menom, nikakav nepotreban stres mu necu priustiti i normalo da cu prvo misliti na njega nego na svoju zelju za psom.
mozda ima netko od forumasa tko ima psa u splitu ili blizini pa da vidimo kako bi upoznavanje zeko-pas proteklo