ma daj naravno da nisi nikoga iznevjerila,vidimo da se trudis ali ako neide..neide
pokusajsve sto je u tvojoj moci
ali ako neuspijes bas nikako mu promjenit zivotne uvjete na bolje
za njegovo dobro udomi ga
ja sam svoju zekicu
prve zime drzala u kuci,sve ej bilo super jer je moja bila jako uredna
ali problem ej bio u tome sto se stalno linjala a moja mama alergicna na dlaku(sto prije nabavljanja zeke nismo znali)
zimu smo nekako prezivjeli i čupka je bila u kuci na ljeto sam cijelo vrijeme bila na selu s njom ali onda sam se u 9. mijesec morala vratiti u split
čupka je premjestena u jednu sobicu velicine 3-4 kvadrata cijelo vrijeme je bila tu pustena ali
je bila nesretna
poceli su razni problemi prvo od žuljeva zatim oapdanje dlake po ušima
nakon 3 mijeseca mozganja ja i veterinarka smo dosle do zakljucka da je njoj stvar u imunitetu ali ne u imunitetu na nacin da joj fali vitamona nego da joj imnutet opada zbog tuge
danonocno sam plakala i nisam znala sto uciniti
i tako sam je odlucila udomiti
bilo je jako tesko pogotovo taj dan(na novu godinu) kad sam je isla predati novom vlasniku
ali cim sam je dala bilo mi je bolje
mislila sam cijelo vrijeme da cu je iznevjerit ako je dam ali sad sam sigurna da je to bilo najbolje sto sam mogla za nju uciniti
ona je vec tijedan dana u novom domu gdje je stalno pustena po cijeli dan u drustvu jos 3 zekice
iam pristup u dnevni boravak i kuhinju a kad je lijepo vrijeme i u dvoriste

ti mu mozes promjeniti sudbinu
ili tako da uspijes naci neki kompromis s mamom na dobro tvog zeke
ili ako to bude nemoguce da ga das nekom drugom tko ce to moci
i nemoj (kao ja) misliti da si nekoga iznevjerila ako se odlucis na ovo drugo
jer ako ovo 1. neuspije
2. rijesenje je najbolje sto za njega mozes uciniti
sto vise gledam ljude sve vise volim zivotinje...GOD:14........b.day 20 09 1995 god.