Una je za sada sama ali vec sljedeci mjesec joj planiram ici po prijatelja ili prijateljicu..jos uvijek nisam dokucila sto je bolje pa ako imate savjet oko izbora slobodno mi kazite. Zanima me i dali moraju biti iste vrste ili to nije vazno. Htjele smo vam pokazati kako nam ide upoznavanje i kako smo uredile kucu koja je na slikama uvijek uredna ali princezica ju vrlo brzo uneredi jer razbaca sijeno na sve strane. S obzirom da je ovo moje prvo iskustvo sa zekanom nadam se da cu ovdje steci nova poznanstva i prijateljstva sa vama koji vec neko vrijeme imate ova slatka bica za ljubimce. Slijedi nekoliko slika Une
i na jednoj sam i ja ali to je manje bitno zeljela sam vam pokazati kako je mala Una brzo postala jaaako mazna i umiljata prema meni i jako voli lezati po meni..dobro ne samo prema meni i mom decku se da maziti ali ja volim mislit da sam ja posebna hahah Imam jos jedno pitanje kao totalni zeko noob a vezano je uz prehranu,Una ima oko 3-4 mj i osim sjena i onih peleta ja joj dam (ne svaki dan) do dvije maline ili jagode,malo banane ili krisku jabuke,je to u redu ili da joj nedam nista do 6mj? Unaprijed hvala na odgovorima i na posvecenoj paznji

.gif)

Aaaaaauuuu kakva pricezica pa ja sam se zaljubila u taj mali nosic