a toga bome im uvijek mogu donjet (valjda zato, da mi ne bude lako) a ima sused jabuka gore kod staraca, fala bogu pa ih nikad nema na viksi kad ja dodjem 
Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
a toga bome im uvijek mogu donjet (valjda zato, da mi ne bude lako) a ima sused jabuka gore kod staraca, fala bogu pa ih nikad nema na viksi kad ja dodjem 

... Uglavnom, primjetila sam da Puffy pojede grancice koje su jako, ali jako tanke, npr.ko one salatičine koje ona zaveže sa mašnicom, tak negdje je promjer, ali vece, tj.deblje nece jesti, vec samo oguli koru i ostavi, tak da svrhu trošenja zubi sa grancicama, praktički ni nema, jer onda moram baciti oguljene grane, jer ih on neće
Jel ima još takvih zečeka na forumu koji isto tak samo glođu koru
I još jedno pitanje, to su osušene grancice, ali Shy ih još ne smije jesti, jer nema još ni 2mj?
Samo njemu, ali suhe, a njoj nista, a njemu iza 6mj mogu svježe grane davati? Jesam dobro to skužila? 

ja imam groblje oglodanih grancica po stanu, moram ponovo u nabavku
tako da to su "potrosene" njih ti zanima u biti kora

, bas sam ju malo ostavila da vidim kaj bu radila, jedu jedu oni zajedno, tanku granu i odjedanput ona njemu mazne granu iz usta i ode, sakrila se i jede ju, dok joj nisam uzela, sad imamo sistem dok ona jede u gajbi svoje dnevne obroke-stalno je gladna-prasica mala(al se ne deblja)
Dok ona jede, njemu dam grancicu izvan gajbe, da mi ne zica i ne skace njoj na gajbu, pa svi imaju zanimaciju i svi nes dobiju

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.