Ma biti će sve u redu svi se panično bojimo da nešte ne krene po zlu, ali do sada je sve bilo svima ok, tako da nema mjesta strahu Držimo ti palčeve i čekamo vijesti
evo, operacija je dobro prosla. mucenje je bilo drndanje u vlaku po onoj vrucini al ok.
sad me brine jer zeka jos nije jela (od jucer od kad je operacija bila gotova) pa neznam kaj da radim. jel je to tak normalno ili imam razloga za paniku? i okece su joj nekakve cudne- dlaka oko ociju je onak pomalo vlazna, neznam dal je to zbog operacije ili joj trebam s necim mazat, kapat.....?
svaka pomoc je dobro dosla jer nemam iskustva sa sterilizacijom....
evo imam jos jedno pitanjce - veterinar u koprivnici me plasi jer mi veli da sterilizacijom nije rjesen zekin problem agresivnosti. pa nije valjda da poslje tog mucenja nebude nikakvih rezultata i da postoji velika mogucnost da bude i dalje grizla kunu.....?????? nadam se da ima puno vas koji ste sterilizacijom rjesili taj problem i da veterinarova sumnja nije opravdana......
jucer nije jela nist od povrca, voca, suhe hrane...., tek je predvecer pocela grickati sjeno, ali jako malo i nije bilo kuglica. danas je bolje, kuglica ima dosta i jede sve vise - al samo sijeno. nadam se da bude sve bolje.....
oooooooo..... zeka danas jede ko da se nist nije dogodilo - papa, skace, kopa...., ma prava stara zeka!
na pikice ide tu veterinaru u kc (poslali su inekcije iz bube) i on bude i konce izvadil. sad mi je vec puno lakse!
a u vezi s tim da sterilizacija nebude pomogla njezinoj agresivnosti?????? dal je stvarno to moguce, ima nekog cija je zeka bila na sterilizaciji a i dalje je agresivna?
brine me to jer zeka jos uvjek natjerava kunu i kuna se i dalje boji zeke.
I sada ih ponovo oprezno puštaj zajedno. Sjedni na pod s njima i pazi da se ne potuku. Neko vrijeme će ona još ludovati iako je operirana, ali s vremenom će se smiriti