Pomoć! Hitno!

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Re: Pomoć! Hitno!

PostPostao/la MirnaMirnaMirna » uto tra 30, 2013 13:20 pm

Pitat ću ovdje, da ne otvaram novi topic, nadam se da će netko odgovoriti! Zločestoče su sada dobro, na svu sreću! Jankov apsces još nije prošao do kraja, imamo tabletica za još 2 dana pa idemo vidjeti što vet kaže! Naime, moji blentavci su malo zločesti, kada ih mazim, a pri tome ih redovito držim u krilu kopaju po meni kao ludi, to je prvo radila Flo, a sada je počeo i Janko vidjevši nju! Problem je u tome što me na taj način izgrebu( režem ima kandžice redovito, no svejedno grebu), a Flo koja je veća zločestoća još i grize robu pa malo kopa, na nekim majicam mi je čak i rupice napravila tako! Nije da im je dosadno ili nešto, svaki dan im radim poligone, dajem im grančice, stvarno se trudim! Kada mi brat dođe doma planiramo raditi "zecokuću"( pologon za igranje i provlačenje)! Ovo kopanje i grebanje i griženje mi nije više zabavno(danas me Flo tako ugrizla da se vidi trag), ima li netko slično iskustvo i kakvo riješenje? :wub:
Bunnys my best friends! Flo&Janko
MirnaMirnaMirna
Zečić
Zečić

PostPostao/la altan » uto tra 30, 2013 15:14 pm

To je protest protiv drzanja u krilu..rjesenje je ne drzati ih u krilu
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la MirnaMirnaMirna » uto tra 30, 2013 15:19 pm

Ok, neću ih više držati, barem je lako riješivo! No, blesani sami dođu pa se isto ponašaju, ne uzimam ja njih na silu! Hvala na odgovoru!
Bunnys my best friends! Flo&Janko
MirnaMirnaMirna
Zečić
Zečić

Prethodna

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan