teror preko noći

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

PostPostao/la sanjita » sri ožu 05, 2008 21:21 pm

..pa znas kaj,mozda da mu za pocetak ogranicis slobodu nocu samo na jednu sobu...moja je prek noci u spavacoj sobi jer su nam ostale prostorije "preriskantne" da ju pustamo solo kad nitko ne cuje kaj ona tam radi...bolje kad je on negdje blizu nekog nocu jer nedaj boze nes se desi,probudit ce te,cut ces ga...a sad,ti najbolje znas kolko ti je dom ok da ga pustis solo :wink: ...u svakom slucaju,spavanje i u samo jednoj sobi je puno bolje nego spavanje u gajbi :blush:
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la petrich » ned ožu 09, 2008 19:11 pm

jel štetno za moju zekicu kaj poliže sav špek s kojim namažem rešetke kućice?? naime, Pero grize rešetke i špek je zbog njega..on bježi, al Mrkvica sve poliže..jel to jako loše? šta joj može biti?
petrich
Zečić
Zečić

PostPostao/la anabi5 » uto ožu 11, 2008 13:49 pm

Mislim da je masnoća štetna. Nisam neki stručnjak, ali to mi jedino pada na pamet. Budu ti cure objasnile detalje.
Ana slika
anabi5
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zekica_poopy » uto ožu 11, 2008 13:54 pm

petrich je napisao/la:jel štetno za moju zekicu kaj poliže sav špek s kojim namažem rešetke kućice?? naime, Pero grize rešetke i špek je zbog njega..on bježi, al Mrkvica sve poliže..jel to jako loše? šta joj može biti?

;D ;D volim te koji ne biraju sto je fino za njih, ne znam zbilja tocno koliko bi im to trebalo stetiti - jer to definitivno nije hrana za njih, ali da probas onda taj spek pomjesati s necim sto njoj smeta, npr. tabasko, limun ili nesto...pa onda imas kombinaciju sto odbija oba :wink:
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la vini » čet ožu 20, 2008 20:33 pm

Vinija smo pustili, pokušali pustiti, cijelu noć van gajbe, u spavaćoj sobi. :keki: Ali, on je skakao na krevet (što nije problem, ali se popišao, pa je u pol noći bilo mijenjanje plahti, pranje...) i tražio je van iz sobe. :hepi: E sad bi ga mi probali pustiti na cijelom "teritoriju" na koji je naučen preko dana. Samo, koliko su oni aktivni preko noći, da li lunjaju i skaču - jer koliko god se nema što desiti jer su svi kablovi i sl. ok, ali ako bi skakao na kauč, tabure kao po danu - koliko je to opasno.
:keko:
vini
Moderator
Moderator

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan