sto se tice takmicenja ja sam davno napisala da mi je totalno isto ciji ce rad biti izabran (inace nece ni jedan od ova dva) jer niti dobijamo priznanje ni plaketu, niti igde pise ko je to uradio nista...
tako da ja ovo ni ne vidim kao takmicenje, a ja se nikad i ne takmicim to mi je uvek bilo na neki nacin bezveze.
MalaMico, ni u jednom trenutku nisam napisala da mi se ne svidja tvoj rad (poslednja varijanta), cak je i ta konacna verzija OK uz dorade, promenu boje pozadine itd...
ja se izvinjavam... ali u poslednje vreme dolazim ovde kad sam nervoznija, pa se moze reci da se ''ispraznim'', tako da sam malo grublja.
Klio, izvini, znas u cemu je problem...
Moj Dboy je uginuo pre ravno 10dana. To mi je jako tesko palo i nisam se jos navikla na novu situaciju.
Nemam snage da mu stavim citulju...na onoj temi.
inace, nemojte da se mucite da otvorite, ja nisam prebacila u Word 2003. skroz sam previdela da mnogi nemaju 2007. Ne bih ni ja imala nego sam morala da brisem windows....pa sam instalirala noviju verziju.
vidimo se na zeco sastanku
pokusacu u toku dana da prebacim u 2003. pa cu ponovo okaciti, za Vas koji ne mozete da otvorite.