Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
mmmmmm je napisao/la:Nevjerujem da ce skociti preko toga buduci da je to prava ograda na kojoj je dodatno stavljena zica, ako i preskoci zicu nece moci proci kroz ogradu, zaglavit ce se, a nevjerujem da je bas toliko blesava zečica
mala_zečica je napisao/la:mmmmmm je napisao/la:Nevjerujem da ce skociti preko toga buduci da je to prava ograda na kojoj je dodatno stavljena zica, ako i preskoci zicu nece moci proci kroz ogradu, zaglavit ce se, a nevjerujem da je bas toliko blesava zečica
da... a ako skoci i zaglavi? potrgat ce se ko kruška
mmmmmm je napisao/la:mala_zečica je napisao/la:mmmmmm je napisao/la:Nevjerujem da ce skociti preko toga buduci da je to prava ograda na kojoj je dodatno stavljena zica, ako i preskoci zicu nece moci proci kroz ogradu, zaglavit ce se, a nevjerujem da je bas toliko blesava zečica
da... a ako skoci i zaglavi? potrgat ce se ko kruška
pa zato i kazem, nevjerujem da je toliko blesava... uostalom vlasnica je najbolje poznaje, da je to kod mene Anđa nebi tome ni primirisala, ali zato bi mali Toby to preskocio ko od sale
stavit cu još žice,hvala vam na upozorenjimaFlekicaaa je napisao/la:iva zašto riskirati?stavi još žice jer ako sada nemože preskočiti,kada još malo naraste (a s obzirom da je domaći kunić dobro će narasti) preskočit će to malo žice bez problema,a može i sada..al opet ti najbolje poznaš svoju kunicu
mmmmmm je napisao/la:Super izgleda, samo to moji nefermaju sekunde
ars je napisao/la:Fakat? I leži u tome??Moji bi to pojeli...
Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.