Jako...

Tuku se kroz ogradicu gajbe sapama pokusavaju izgrepsti jedna drugu, reze, guraju njuskice i pokusavaju se ugristi, grizu se..
To traje vec danima, a danas je bilo najgore..
Drzala sam Kiki u krilu a Jurka je bila u hodniku i usla u sobu di smo nas dvje sjedile- Kika ju je spazila, pobjegla mi i napala ju.
Pocele su se tako gristi i rezati, da je Jurka u jednom trenutku lezala na boku a Kika ju grizla oko vrata- ja sam ih pokusavala rastaviti ali me nisu dozivljavale.
Od ocaja sam pocela vristati i nakon 5 sekundi vristanja i navlacenja i jedne i druge su stale.
Mislila sam da je Jurka uginula koliko ju je ova uhvatila i kako je lezala.
Hvala Bogu ona je dobro, ali situacija je neizdrziva.
Ne znam sto cu ako se ne smire, jel nakon sto bebe narastu i Simba se kastrira, moramo u ovoj sobi di su oni sada napraviti sebi spavacu sobu, a onda bi njih troje trebalo skupa u gajbicu (imamo dvije jednake, pa bi jednu stavili na drugu i prorezali dno, i stavili terasice pa da imaju gajbicu na kat) i vjerojatno ju stavili u hodnik ili kuhinju- a ako se one ne smire to nece biti moguce.

One su skupa bile jos u pet shopu- zato smo ih i skupa donjeli kuci, uvijek su se ljubile i volile i sad ovo..