Kaj da radim sa svojom zvjeri

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

PostPostao/la Charlie » čet sij 17, 2008 18:04 pm

Pinky and D`brain je napisao/la:zastupnik pinki sa ispravkom netocnog navoda, dame i gospode forumasi, kastracija se obavlja kod muskih, dok se zenke steriliziraju, takoder, zenke se ne mogu kastrirati iz prostog razloga sto nemaju testise(jaja u zargonu).
hvala na paznji, do slusanja.

Kastracija je uklanjanje organa za reprodukciju, a sterilizacija je sprečevanje funkcije (npr.podvezivanje) i kod ženki i kod mužjaka

dakle, poopy je u pravu :)
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Kiara » čet sij 17, 2008 18:05 pm

Pinky and D`brain je napisao/la:zastupnik pinki sa ispravkom netocnog navoda, dame i gospode forumasi, kastracija se obavlja kod muskih, dok se zenke steriliziraju, takoder, zenke se ne mogu kastrirati iz prostog razloga sto nemaju testise(jaja u zargonu).
hvala na paznji, do slusanja.

zekica poopy je napisala krivo, ali u ovome si potpuno u krivu...inače mužjaka se kastrira samo zato što je kastracija jeftinija, ali najviše zato što je jednostavnije kod mužjaka...no ako se desi da je ženka ta koja je agrasivnija, kastrirat će ženku :wink:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Charlie » čet sij 17, 2008 18:05 pm

Puffy je napisao/la:Za 13 dana 3mj

Mislim da je to prerano za tjeranje :hm: vjerojatno se igra ili želi biti dominantna :D
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Puffy » čet sij 17, 2008 18:08 pm

I ja mislim da je prerano, ali tako navalit :blink: , a on sam lezi i trpi :ljut: , al sam ga vidla jucer :D , kad je pretjerala, stjero ju je sa sebe(sa glave) ;D i onda ju je nateravo, pa su se smirili, al on uopce ne naskakuje na nju, nego ona na njega :wub: :hm:
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zekica_poopy » čet sij 17, 2008 19:15 pm

gospodine zastupnice, ako zelite ispraviti prvo provjerite ;D

u nasem narodu je ustaljeno da se kaze za muske kastracija a za zenske sterilizacija a charlica ti je opisala razliku :)

ja kazem malo jedno malo drugo za zenke ali mislim na kastraciju ili ti uklanjanje reproduktivnog sustava :)

eto dragi pinkac nadam se da ti je sad situacija jasnija :wink:

puffy - nista cudno - poceli su je vjerojatno hormoni pucat, ali sumnjam da se tjera. prvo krene tako - "sve je moje i jasit cu na tebi bez bezsvjesti" a kasnije se za zbilja krene tjerat - vidjet ces kad pocne dizat repic i bit nervozna i mozda cak raditi gnijezda.
zekica_poopy
Moderator
Moderator

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan