Evo da se i ja javim!
Ovo vrijeme je prestrašno za Noru, stvarno se vidi velika promjena u ponašanju, kao prvo nema trčanja jer joj je valjda prevruće, počne trčati napravi dva kruga i odustane, češće ju vidim kako leži i valja se po podu nego da se kreće... Kad zađe sunce onda počne haračit, znači ide tamo gdje ne smije, prijeti mi kablovima, reži i tako... standard!

Vodu pije u velikim količinama, sad sam joj počela i vani u zdjelicu stavljati i tako više voli piti, pa probajte sa zdjelicama! To što Renato kaže, naša Nora pelete izbjegava totalno, jede sijeno i voće-povrće i grančice (poslastice da i ne spominjem) ali pelete nikako. Tako da sam ja njoj lijepo ukinula obroke i dam joj tek navečer pelete i ona ih smaže sad pa sad!
Tako da joj prehrana ide otp ovako:
sijeno neograničeno,
vode neograničeno,
ujutro pola jušne žlice peleta,
popodne 15-16 h zdjelica svježeg povrća (2 lista maslačka, 3-4 lista trputca, 2 ploda trputca, grančica mlade mrkve) sve oprano u hladnoj vodi te lagano posušeno
oko 18-19 h je obično komadić nekog voća ili par brusnica
23 h jušna žlica peleta
Za sada ovo funkcionira dobro, ali budemo vidjeli kako će biti dalje...
Danas je nešto izrazitno mirna

ali vjerujem da su za sve promjene u ponašanju krive ove užasne vrućine jer sve do neki dan moja Nora je bila preaktivna, vjerujem da je tako i sva vašim zekama! Što se tiče linjanja to ne moram ni spominjati, mislim da sam do sad već mogla neki tepih istkati od tolike količine dlaka!