Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
angela je napisao/la:Piškili smo, imali jednu malu vitaminsku, malo sitnih kuglica a sada smo dobili i desetak onih lijepih, velikih. I opet sam ga pustila van ali nekako mi nije previše živahan. Moram paziti da opet ne krene u napad na tepih.
lucky je napisao/la:Charlie je napisao/la:Od kruške i veliki mogu dobiti proljev, skuhaj mu ruski čaj, ostavi samo na sijenu i u humanoj apteci kupi prolife ili linex (probiotik) i to mu stavi u vodu.
je li ruski čaj crni čaj'
Ledolina je napisao/la:lucky je napisao/la:Charlie je napisao/la:Od kruške i veliki mogu dobiti proljev, skuhaj mu ruski čaj, ostavi samo na sijenu i u humanoj apteci kupi prolife ili linex (probiotik) i to mu stavi u vodu.
je li ruski čaj crni čaj'
Mislim da ne!
lucky je napisao/la:hello. moj zečić je jako mali ima 3 mjeseca i jede samo sjeno i hranu za juniore, ali dogodila se jedna mala nezgodica. ja sam jutros jela krušku i ispao mi je jedan mali komadić, kad sam se okrenula vidila sam da on to njupa ko lud. uspio je pojesti koji zalogajić. ali mene brine to što je sada izbacio nekoliko ljepljivih smrdljivih kuglica, da li je to od te kruške? šta ću s njim? šta mu dati kad je tako malen? možda malo crnog čaja?
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.