Jura je napisao/la:, pa bi mali imal trokatnicu. (ali nije majmun, pa ne znam koliko bi mu to bilo zanimljivo - za sad uživa u panjanju)
!!

1. Za sada je sve kako radite dovoljno dobro. Plus zdravo razmišljate..
2. Sijeno nije loše premjestiti blizu wcića ili tog krevetića ako tamo puno boravi jer onda više grickaju. Nemojte čekati da pojede pa tek onda staviti novo jer im ne "miriše" ako dugo tako stoji
3. Neka ima uvijek sijena a dok je mali i peletirane hrane. Ne izgladnjujete ga, najbitnije je da ima sijena.
4. "novi" ljudi često kupuju one tzv. vitamine i poslastice u pet shopovima - nemojte! Puno bolja poslastica mu je brusnica, komadić banane i sl. ali s tim isto pričekajte do nekih 5, 6 mj.
5. Podloga u gajbici mu je često suvišna. Za wc ovo kako su vam već rekli - drveni peleti. Od kuda ste? Najlakše vam je do Baumaxa vreća 15kg je 35kn i to traje i traje.. Ako mu se ne sviđa, u početku ih stavite skupa sa piljevinom.
6. Puštanje kada ste vi kod kuće je i najbolje za takog malog zečića jer možete i paziti da se ne ozlijedi. Kasnije ćete sami prosuditi a puno ovisi o njegovom karakteru. Mi npr. imamo dva pitara kojima je gajbica nepotrebna. Ljenivci..
7. Sada dok pišem vidim da je već došao savijet za pojilicu

8. Inače i mi imamo 2 wca jer je jedan krevet a drugi služi svojoj svrsi.