Ali smješno mi je kad si liže uši.Okrene glavu na lijevu/desnu stranu,šapicama uhvati uho i liže ga,čisti ga

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
donattello je napisao/la:Moj Donattello kad se ide umivati,počne trzati šapicama kao da ga našto iritira,onako trza i lupka po kavezu,i počne se umivati
Ali smješno mi je kad si liže uši.Okrene glavu na lijevu/desnu stranu,šapicama uhvati uho i liže ga,čisti gaDa li vaši kunići to rade?
zeko Simba je napisao/la:Ne, moji odu u kupaonu i tuširaju se![]()
Ovo stvarno već postaje krajnje iritantno
Megy je napisao/la:a poslije se najnormalnije sami posuše fenom, Simba jel si curke i noktice nalakiraju?
joj daj živčana babo....buš i ti djete imala....Anek je napisao/la:a ja pocinjem gubit zivce....
Lilo je napisao/la:joj daj živčana babo....buš i ti djete imala....Anek je napisao/la:a ja pocinjem gubit zivce....
kak nisam ?A di sam?O ćemu se tu radi?Anek je napisao/la:Lilo je napisao/la:joj daj živčana babo....buš i ti djete imala....Anek je napisao/la:a ja pocinjem gubit zivce....
ja bum svoje djete odgojila..nisi ti draga svaki dan na forumu pa ne kuzis joj "o cem" se tu radi ..vjruj mi
Anek je napisao/la:a ja pocinjem gubit zivce....
ok....ne gubi živce....budu to moderatori riješili...Bella je napisao/la:Anek je napisao/la:a ja pocinjem gubit zivce....
jeap....slažem se
Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.