Moderator/ica: Lady Stardust
Rabbitlover je napisao/la:Znam da je 21. vek ali nemam aparat a samim tim ni mogucnost da slika. Tamo nemate skim da pricate
http://i140.photobucket.com/albums/r40/ ... 2Small.jpg
To je taj kavez pun hleba,smokija i kupusa.Samo sto ih je sad bilo jedno 10 mozda i vise i na svakih par meseci promene zeceve jer im non stop umiru
Mixazeko je napisao/la:Uh i ja sam video ove zeceve. Stanje je stvarno stvarno lose. Klio nema se sa kim popricati. To ti je ko ona Amercika fora.Restoran na jezeru, gde moze da se peca riba, a iza kao mini zooloski vrt. Imaju oni jos zivotinja pored zeceva ali mi se cini da su zecevi u najgorem stanju. I ja kad sam bio kavez im je bio pun smokija, kupusa i znate ono deca ih hrane. Pa roditelji koji se ,,razumeju u zeceve" uce decu kako da im gurnu kukuruz ili kupus jer to zecevi vole i tako. Jako losa situacija
markiza je napisao/la:Mixazeko je napisao/la:Uh i ja sam video ove zeceve. Stanje je stvarno stvarno lose. Klio nema se sa kim popricati. To ti je ko ona Amercika fora.Restoran na jezeru, gde moze da se peca riba, a iza kao mini zooloski vrt. Imaju oni jos zivotinja pored zeceva ali mi se cini da su zecevi u najgorem stanju. I ja kad sam bio kavez im je bio pun smokija, kupusa i znate ono deca ih hrane. Pa roditelji koji se ,,razumeju u zeceve" uce decu kako da im gurnu kukuruz ili kupus jer to zecevi vole i tako. Jako losa situacija
Mozes li ti to da slikas? Jel to restoran na Adi Ciganliji ili .........?
Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.