kad kunic zaspricava...

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

kad kunic zaspricava...

PostPostao/la Tilly » pet vel 29, 2008 21:28 pm

e ovako....mali zeco od 2 mj stalno zapiskava zenkicu od 7mj i sije kuglice oko nje...i to tako danima traje,pa ona doslovno smrducka po njegovom urinu pa je stalno sa spuzvicom cistim ali ne pomaze..ali to radi i po kavezu,ma gdje stigne ustvari! da li tko ima iskustva sa takvim slucajem,a vjerujem da ima,pa mi moze tko reci koliko to njegovo ludiranje jos moze trajati? hvala
Tilly
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko Simba » pet vel 29, 2008 21:38 pm

Mali je napaljen i obilježava
Rekla bi da je stariji od dva mjeseca po ponašanju
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Tilly » pet vel 29, 2008 22:37 pm

DOBILA SAM GA SA SKORO 2 MJ preije 20tak dana,znaci sad ima preko 2mj...kad su se skompali konacno,odmah je navalio na nju..sta li ce tek poslije biti!!!!!!!? jako je ziv zeco i neumoran! nije moguce da je po cjele dane napaljen a jos nije spolno sazrio!!?? :blink: :blink: :blink: :blink:
Tilly
Zečić
Zečić

PostPostao/la Musi » sub ožu 01, 2008 9:07 am

:D he,he zeco je vjerojatno ipak nesto stariji od dva mjeseca i budi sigurna - znaju biti napaljeni 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini :D :D

Moj je poceo zaspricavati sve zivo (najvise mene) i posvuda izbacivati kuglice sa 4 mjeseca i to je neprestano trajalo 5 mjeseci sve dok se nismo odlucili kastrirati ga. (kastrirali smo ga jer smo udomili zenkicu koja mu je sada najveca ljubav)
Nakon toga vise ni jednom nije zaspricao, a kuglice ostavlja samo u svom wc-u :D
Musi
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Tilly » sub ožu 01, 2008 12:02 pm

znaci ima sanse da teror prestane tek kad ga kastriramo! ajde do tada cemo izdrzati :D :D :D
Tilly
Zečić
Zečić

PostPostao/la Musi » sub ožu 01, 2008 18:20 pm

U vrijeme kad je našeg zecova uvatila manija, tada još nismo imali zečicu. Tako da se popalio na mene i zašpricavao me uzduž i popreko. E, kako je sada tvojoj zečici, tako je bilo meni :D
Mislim da je kastracija najbolje rješenje, pogotovo ako ih držiš zajedno, a ne želiš u kući imati zecograd :belj:
Musi
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Tilly » sub ožu 01, 2008 20:39 pm

cura je vec kastrirana
Tilly
Zečić
Zečić

PostPostao/la afranjko » uto ožu 11, 2008 11:17 am

I mene je moj zašpricavao,sada više ne.
afranjko

PostPostao/la tina m » uto ožu 11, 2008 12:22 pm

Moj mene ne zašpricava ali mi zato voli silovat ruku i grickat me. Već imam ranicu na unutarnjoj strani lakta! :belj: ;D ;D
Moje ljubavi: moj ovnoliki kunić Đuro Ptice Grupa Magazin,Hajduk i Torcida
Uživaj dok ti je dato da si slobodna
kasnije rijetko ćeš moći.
tina m
Zekonja
Zekonja

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan