Uspjeh!!!!!

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

Uspjeh!!!!!

PostPostao/la Dexter » ned kol 17, 2008 10:52 am

Evo neki vec znaju da moj zekan ima problema sa zubekima i da mu se moraju cesto rezati. Jako mi je bilo zao sto uopce nije htio jesti sijeno, valjda nije mogao, samo je jeo suhu hranu i povremeno neku voćkicu. Uzeo sam knjigu od Monike Wegler - Patuljasti kunici. Knjiga je super i ima jako puno ideja!! Tako da sam u zednjih par dana pokusao i njezinu teoriju. Odrezao sam mu zubiće i poceo s njenim savjetima. Postupno sam mu smanjivao suhu hranu i davao mu vise biljkica i zelenjave. U pocetku je bilo jako tesko ali sad se vec privikao pa sam mu onda potpuno izbacio suhu hranu i evo cuda!!!!!! Poceo je redovito jesti sjeno i sad obozava zelenjavu!!!! Nikad nisam mislio da cu ja to ugledati kako moj zeko jede tako puno sijena!!!! Mislim da cu ostati na ovoj prehrani pa cu vidjeti hoce li i dalje imati problema sa zubekima i mislim da mu vise ni necu davati suhu hranu jel mislim da je ovo puno bolja prehrana!! Tako kaze i Monika Wegler.
Ja sam jako radostan pa evo malo slikica!!!! ( Znam da vi volite slikice) :P

slika

slika

slika
Dexter
Zečić
Zečić

PostPostao/la Charlie » ned kol 17, 2008 16:17 pm

Ne znam kako to već nisi napravio prije knjige jer svi tekstovi na forumu govore da prehrana treba biti bazirana na sijenu :hm:

ali drago mi je da zeko jede sijeno :)
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Dexter » ned kol 17, 2008 17:02 pm

Ma znam da treba jesti puno sijena ali probao sam na sve moguce nacine napraviti da ga jede ali nikad nije bilo uspjeha!!!
Dexter
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko Simba » ned kol 17, 2008 20:11 pm

Čestitamo na uspjehu :)
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Kiara » pon kol 18, 2008 10:22 am

Mi također čestitamo =)
slikaslikaslika
Kiara