Dobra-losa suva hrana

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

Re: Dobra-losa suva hrana

PostPostao/la ivana » pet stu 30, 2012 7:57 am

ljudovi jučer sam bila do su-dala i tamo stvarno nikog nema, navirila sam se kroz prozorčić i vidjela da je to skadište prazno, nije čak bila tablica sa brojem telefona a za onaj mob. koji je na ploči kraj vlasnika se ne koristi???
ivana
Zečić
Zečić

PostPostao/la Jura » uto sij 08, 2013 19:34 pm

Jel ima netko kakav info za Cuni Pro? Ima li gdje još na polici te klope? ...ili netko ima kakvu preporuku za zamjenu?

Imam još za par dana i nemam pojma kaj da dam Hefu kad to pojede!? :huh:
Jura
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ars » uto sij 08, 2013 19:39 pm

proa više nema u dućanima, nigdje, valjda se prestao proizvoditi. cuni complete i cuni fit su jedine hrane koje su tu u rangu, ali fita nema osim kod uzgajivača ili direktno u sudalu (do kojih je isto lutrija doći), tako da smo i mi na completeu već neko vrijeme...
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » sri sij 09, 2013 0:41 am

Jura je napisao/la:Jel ima netko kakav info za Cuni Pro? Ima li gdje još na polici te klope? ...ili netko ima kakvu preporuku za zamjenu?

Imam još za par dana i nemam pojma kaj da dam Hefu kad to pojede!? :huh:

Ima u Zoo cityju Padovan hrana http://www.zoocity.hr/pad-wellness-hran ... a-1kg.aspx koja poput Proa..samo malo vise smrdi na neke biljke..cijena prava sitnica 47,99 za kg :dragonn-ccc-e:..moji ju jedu..iako u zadnje vrijeme su poceli brljavit i po pro pa ne mogu bas najbolje ocijenit
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Jura » sri sij 09, 2013 10:02 am

Miješam Rebalans i Pro i naravno da uvijek prvo smaže rebalans, ali onda pojede i Pro. Kad su prestali prodavati Pro, počeli smo uvoditi Complete, pa sad dobije malo rebalansa, malo Pro i malo Complete. ...još par dana dok ne pojede Pro zallihu. :sad:

Complete mu je puno draži od Pro, ali su sve te hrane dosta mekše od Pro peleta i čini mi se da su ti Pro peleti bolji za zube. Kakav je taj Fit? Jel pelet kao Pro ili je kao ove druge klope?
Jura
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la malisa.simba » sri sij 09, 2013 12:07 pm

Što nije bilo rečeno da će se pro zamijeniti s nekom drugom hranom na tržištu? Zna li itko je li stigla neka nova versele laga u pet shopove? :sad:
malisa.simba
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la altan » sri sij 09, 2013 19:32 pm

Mozda je to ova od Padovana? Od versele nisam vidjela nista novo..ova od padovana je kao pro..izgleda identicno..Fita nema za kupit u pet shopovima..nas par vec neko vrijeme pokusava dobit Sudal, ali uzaludno
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Fiffy » čet sij 10, 2013 13:26 pm

Bas jucer sam se i ja bacila u potjeru za hranom.. Ja koristim Cuni Nature i nabavljam ga u pakovanjima od 10 kg..Ja i Anby nabavljamo Nature iz Tesnja, nesto poput SuDal-a kod vas u Hrvatskoj...
Elem, htjedoh reci da sam kontaktirala ZooHobby (koji je dobavljac za ZooCity) jucer i da se kod njih moze poruciti "specijalna" iliti hrana-po-zelji, samo se treba cekati oko 2-3 tjedna... Ja sam se raspitivala za Nature, ali sigurna sam da mogu nabaviti i Pro i Fit... Doduse, malo su im skuplje cijene nego kod nas u Bosni, ali..sta se moze..
Znaci procedura je da se ode u ZooCity, poruci se hrana, plati se kapara i kad hrana dodje, doplati se ostatak i to je to. Naravno, jednostavnije je da se kupi od SuDal-a, ali ako oni tako zezaju kako kazete, ovo je druga opcija :nowink:
Dogs have owners, cats have staff....bunnies have slaves :D
22 :rolleyes:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la lorena105 » pet ožu 22, 2013 15:21 pm

Može netko ocijeniti jel ovo nekvalitetna hrana:
http://2.bp.blogspot.com/-KXBuaAKag0A/U ... 010031.jpg
mislim da je, al neki pouzdan pet shop mi nije blizu tako da sad dosada tu kupovala, a kolko vidim tu po ovoj temi, ta hrana ne zadovoljava kriterije :hm:
vlasnica 5 malih zlata <33
lorena105
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Pahuljica_Ri » pet ožu 22, 2013 15:32 pm

Ta hrana iz dm-a je jedna od najgorih, puna žitarica i sjemenki. Ja to svom uopće ne bi davala, čak i da ne mogu doć do druge. Možda si možeš naručiti iz pet centra dostavom? Odakle si?
Pahuljica_Ri
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la lorena105 » pet ožu 22, 2013 16:02 pm

iz Radoboja sam, a ne isplati mi se stalno plačat dostavu :hm: inače kukuruz vadim iz te hrane, jer ima i njega nutra :ljut: tu u Krapini ima neki nespecializirani pet shop u kojem ni nikad nisam bila jer predpostavljam da nemaju niš pametnog :blink: a inače već sam postavljala pitanje, dal se može prehrana kunića sastojat samo od povrća i sijena pošto kvalitetnu suhu hranu u blizini nemam, ali rečeno mi je da ne postoji tolika količina povrća da zadovolji njihovu potrebu za vlaknima i ostalim...
lorena105
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la altan » pet ožu 22, 2013 16:19 pm

zamoli u pet shopu jel oni mogu narucit hranu
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Pahuljica_Ri » pet ožu 22, 2013 16:24 pm

Dostava ti se plaća 20 kuna, a iznad 200 kuna je besplatna, samo bi trebala provjeriti dal je moguća u tvom mjestu. Svakako prvo provjeri možeš li doći do kvalitetne hrane prije nego ju potpuno izbaciš.
Pahuljica_Ri
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la lorena105 » pet ožu 22, 2013 17:37 pm

hvala na savjetima, budem onda prvo kako je altan rekla zamolit u pet shopu da naruče hranu, ako ne uspije onda ću uzimat zalihe da svaki put ne plačam dostavu iz Pet centra :blush:
lorena105
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la altan » sub ožu 23, 2013 17:21 pm

ako ti ne uspije mozes probat ulovit ove u Sudalu pa uzet Cuni Fit vrecu od 25kg..to bu ti potrajalo..vreca dode oko 160 kn
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PrethodnaSljedeća

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan