a kada ga zezamo da se kao svadjamo, onda dodje kod mene, a njoj nece da pridje i ignorise je, prosto za nepovjerovati, dok se ne vidi
pa pogledajte slikeee i upoznajte ga, obozavam gaa
Moderator/ica: vini
a kada ga zezamo da se kao svadjamo, onda dodje kod mene, a njoj nece da pridje i ignorise je, prosto za nepovjerovati, dok se ne vidi
pa pogledajte slikeee i upoznajte ga, obozavam gaa

a hoće moći imat zeko svoj prostor u kojem neće imati nagli susret sa psom? jer od stresa može dobiti proljev a i nedaj bože infartkt! jel boravi on u kući ili vani?
samo polako sa upoznavanjem (ako uopce planiras upoznavati ih), prvo preko mirisa na predmetima (krpa, igracke), pa preko resetki i tek onda oci u oci i to pod strogim nadzorom. vidjet ces po njima kojim tempom mozes ici..bitno je da zeki sve ide postepeno, a i da ga pas shavti kao nesto tvoje sto se mora postovati. to je cak kljucno, rekla bih. i naravno nikad bez nadzora ostaviti psa i zeku.
Ali ne, nisam ih planirao upoznavati, jer ne bih da izlazem zeku stresu bez potrebe, a ne bih se upustao da ga nabavljam ako bi bio izlozen opasnosti i prepadanju od strane psa, tako da ne brinite

Vidim da ce tvome zeki biti super 

ja sam napisala samo par savjeta sto ako ih pozelis upoznati. meni se pas i zec izvrsno slazu, i to kujica koja vani hoce poganjati svasta. ali smo dosta oprezni svejedno, nikad ne ostaju nasamo slobodne, tj. da zec nije u gajbi. slazem se s altan 

Ars, nisam ni shvatio nista negativno u tvom postu, zaista, sve sam shvatio kao dobronamjeran savjet, ali i mene je strah tog upoznavanja, pa ne znam, rado bih da ga zaobidjem, ali ne mogu reci da ne razmisljam da ih ipak nekada i upoznam, a ako bih odlucio tako, svakako bih poslusao tvoje savjete...

Crni kuco
mnogo je lep

imam crnog labradora,takodjer i znam da su jako zahvalni i privrzeni psi,uzivam s njim 

Zec Vice, onda se razumijemo...divni su psi zaista
.gif)

Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.