Astor-moja velikaaa mazaa :)

Imate još ljubimaca osim uhatih stvorenja? Upoznajmo se :)

Moderator/ica: vini

Astor-moja velikaaa mazaa :)

PostPostao/la Džebra » sub tra 06, 2013 1:10 am

Moja velikaaa ljubav, moj pas Astor, labrador, kada ga vidite djeluje opasno, ali to je jednaa velika mazaaa, ljudi ja ne znam sta je on, mnogo mi vise lici na kengura i zeca, koliko skace. Vise je nego tesko uhvatiti ga da se slika, jer je hiperaktivan (blago receno), a uz to je ogromna mazaaaa, nevidjeno lud pas, ali i ljubomoran na moju djevojku, ne daj boze da se zagrlimo pred njim, odma je izmedju nas i gura glavu da ga mazimo :D :D :D a kada ga zezamo da se kao svadjamo, onda dodje kod mene, a njoj nece da pridje i ignorise je, prosto za nepovjerovati, dok se ne vidi :rolleyes: :rolleyes: pa pogledajte slikeee i upoznajte ga, obozavam gaa :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3:

slika

slika

slika

slika
Džebra
Kunić
Kunić

Re: Astor-moja velikaaa mazaa :)

PostPostao/la lorena105 » sub tra 06, 2013 7:35 am

jao prekrasan je :ujea: a hoće moći imat zeko svoj prostor u kojem neće imati nagli susret sa psom? jer od stresa može dobiti proljev a i nedaj bože infartkt! jel boravi on u kući ili vani?
Zadnja izmjena: lorena105; sub tra 06, 2013 13:15 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
vlasnica 5 malih zlata <33
lorena105
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la ars » sub tra 06, 2013 8:42 am

krasan ljubomorko :) samo polako sa upoznavanjem (ako uopce planiras upoznavati ih), prvo preko mirisa na predmetima (krpa, igracke), pa preko resetki i tek onda oci u oci i to pod strogim nadzorom. vidjet ces po njima kojim tempom mozes ici..bitno je da zeki sve ide postepeno, a i da ga pas shavti kao nesto tvoje sto se mora postovati. to je cak kljucno, rekla bih. i naravno nikad bez nadzora ostaviti psa i zeku.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Džebra » sub tra 06, 2013 14:06 pm

Heeej, Astor boravi napolju, gdje ima i svoj boks, eventualno kad je prevruce ili prehladno udje u dio kuci, koji opet nema veze sa prostorom gdje ce zeko boraviti, tako da nema opasnosti, a upoznavati ih nisam planirao, i ako Astor npr kada je u pitanju malo mace samo mlati repom i njuska ga i lize, a mace samo udje u dvoriste, a mi u dvoristu gledamo i ne vjerujemo odakle mu hrabrost... :blink: Ali ne, nisam ih planirao upoznavati, jer ne bih da izlazem zeku stresu bez potrebe, a ne bih se upustao da ga nabavljam ako bi bio izlozen opasnosti i prepadanju od strane psa, tako da ne brinite :zeko1: :zeko1: :zeko1:
Džebra
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » sub tra 06, 2013 20:38 pm

Meni je bas drago citat tvoje postove :) Vidim da ce tvome zeki biti super :)
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la ars » sub tra 06, 2013 20:45 pm

Ma nee, nisam mislila nista negativno. Pa i da si ih probao upoznati ok je, vjerujem da bi bio oprezan po ovome sto citam :) ja sam napisala samo par savjeta sto ako ih pozelis upoznati. meni se pas i zec izvrsno slazu, i to kujica koja vani hoce poganjati svasta. ali smo dosta oprezni svejedno, nikad ne ostaju nasamo slobodne, tj. da zec nije u gajbi. slazem se s altan :)
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Džebra » sub tra 06, 2013 23:49 pm

Definitivno cu se potruditi da mu pruzim sto bolje uslove kod sebe :) Ars, nisam ni shvatio nista negativno u tvom postu, zaista, sve sam shvatio kao dobronamjeran savjet, ali i mene je strah tog upoznavanja, pa ne znam, rado bih da ga zaobidjem, ali ne mogu reci da ne razmisljam da ih ipak nekada i upoznam, a ako bih odlucio tako, svakako bih poslusao tvoje savjete... :zeko1: :zeko1: :zeko1:
Džebra
Kunić
Kunić

PostPostao/la markiza » ned tra 07, 2013 12:45 pm

:srce: :srce: :srce: Crni kuco :luv: mnogo je lep :zeko3: :zeko3: :zeko3:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Zec Vice » ned tra 07, 2013 18:02 pm

kako je veličanstven,pravi prikaz svoje vrste :) imam crnog labradora,takodjer i znam da su jako zahvalni i privrzeni psi,uzivam s njim :srce:
Zec Vice
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Džebra » uto tra 09, 2013 22:28 pm

Hvalaaaa vaam! ;D Zec Vice, onda se razumijemo...divni su psi zaista :zekoo3: :zekoo3: :zekoo3:
Džebra
Kunić
Kunić

PostPostao/la žutaš šapica » sub tra 13, 2013 6:15 am

baš je krasan psić... i mi smo do rujna imali labradora, najboljeg i najljepšeg...i obožavao je sve, to su toliko srčani i dragi prijatelji... svi u susjedstvu su mislili da je opasan i strašan, jer je imao tako topli, duboki lavež, a u stvari, on je samo lajao da pozdravi... eto, užitak je pogledati tako krasnog psića kao pšto je tvoj :-D
žutaš šapica
Zečić
Zečić

Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan