Topic podrske vlasnicima agresivnih kunica

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Re: Topic podrske vlasnicima agresivnih kunica

PostPostao/la Anby » čet tra 14, 2011 10:07 am

Za svaki problem postoji rješenje, tako i za njen strah od njega...
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ars » čet tra 14, 2011 10:15 am

Da, ali ako ga ona ne želi rješavati, a ne želi, već samim tim što uopće insinuira da će zeko završiti na cesti ili uspavljivanju ("ne tako skoro" baš i nije neka utjeha).. jadan Hugo :sad: ja sam podijelila oglas, pa valjda ćemo mu nekoga naći.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la t-i-n-a » ned tra 17, 2011 14:48 pm

Sva sreća što smo jučer sve stigle u Rijeku sa svim prstima na ruci s obzirom da smo vozili u najmanju ruku pit bulla :zeko7:
Kad ga u gajbi krenem pomaziti po glavici on se sav od straha šćućuri, a ja očekujem da mi odgrize ruku ;D
Šalu na stranu.. Kao što sam i pretpostavljala Hugo je bio agresivan jer mu nešto nije odgovaralo i sigurno je osjećao manjak ljubavi.. Priča o agresivnosti sa Hugom mi je totalno nespojiva.. On se boji vlastite sjene.. Izađe iz gajbe u razgledavanje i čim neš čuje zaleti se nazad u gajbu ;D
Pomišljanje na uspavljivanje potpuno zdravog živog bića mi je grozna i ne shvaćam kako netko može doći na takvu ideju
29
t-i-n-a
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la fleshettes » sri tra 20, 2011 21:43 pm

Pa čekajte malo, o čemu vi svi pričate? Meni je već dovoljno šokantna priča da netko daje na udomljavanje zeca koji je agresivan, a lijepo se slaže s curom.. A onda još nitko ne reagira niti na priču o potencijalnom uspavljivanju zbog toga.

Nemojte se ljutit, ali osobi s takvim stavom bi ja uzela oba ova jadna zeca. Ako ti se ne da bavit životinjom, kupiš si ribe. Zečevi su pametne životinjice koje nikad nisu agresivne bez razloga. Sindenis, očito te se zec boji. I ja bi te se bojala.

Držim fige da se što prije udomi.

Ontopic: Milla je sad već potpuno drugi zec. Čini se da je potpuno preboljela Stevinu smrt, sprijateljila se sa psom, ne bježi od nas ako joj ne prilazimo s leđa, uopće više ne grize i ne reži... Ma ljubav!
R.I.P. Stevo i Milla, nadam se da ima puno maslačaka tamo.
slika slika slika
fleshettes
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la vedi08 » čet tra 21, 2011 8:03 am

uzele su tog zeku snažne riječke cure :) a kad kažem zeku mislim na onog agresivnog pitt bulla kojeg t-i-n-a ima :D
Molly slika i Đuro slika <3
vedi08
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Markic » čet svi 26, 2011 12:30 pm

Ma kojeg agresivnog pit-bulla? ;D
Pa to je maza i plašljivko, ja uopće ne znam kako je taj kunić dobio tu titulu :blink:
Markic
Zečić
Zečić

PostPostao/la Kekin » pon kol 08, 2011 17:05 pm

eh primjecujem pojavu agresivnosti kod bijelog zeca našeg Mileta.

Name kad ga idem pomazit po njušci on počne agresivno grebrat prednjim šapama...al ajde mislila sam smeta mu to pa ne radim mu to. Medjutim danas sam isla im dat jest i kak se naguravao onda sam ga gurnula u stranu i on je uz grebanje i zaroktao - ne znam kak to nazvat...
kak on ima cca 3 mj mozda nije prekasno da tom stanemo na kraj prije nego preraste u teror :D
?
lijek?
Sreća prati hrabre!
Kekin
Kunić
Kunić

PostPostao/la Markic » sri kol 10, 2011 8:13 am

Lijek?
Puno ljubavi i razumijevanja, a pogotovo mu nikada ne raditi ono što mu u tom trenutku ne odgovara.
Mi smo tako sa Hugom i on je danas najveća maza. Nakon par mjeseci, jednostavno vidiš po ponašanju u određenom
trenutku točno što bi mu moglo zasmetati i to ne radiš. On puhne i zareži na tebe, a ti mu tepaj. Nikada se nemoj ljutiti na njega.
Ja sam znao reći Hugu, ne se ljutiti zlato moje malo, i malo po malo, puhanje je skroz nestalo, a on je veliki prasac koji moli za bananu kao pas i koji se pretvorio u mazu.
Markic
Zečić
Zečić

PostPostao/la ars » sri kol 10, 2011 8:29 am

Kekin je napisao/la:eh primjecujem pojavu agresivnosti kod bijelog zeca našeg Mileta.

Name kad ga idem pomazit po njušci on počne agresivno grebrat prednjim šapama...al ajde mislila sam smeta mu to pa ne radim mu to. Medjutim danas sam isla im dat jest i kak se naguravao onda sam ga gurnula u stranu i on je uz grebanje i zaroktao - ne znam kak to nazvat...
kak on ima cca 3 mj mozda nije prekasno da tom stanemo na kraj prije nego preraste u teror :D
?
lijek?

Kastracija čim se spuste testisi, pogledajte da već nisu. Teritorijalan je radi hormona. Ostat će djelomično i kasnije takav, moj Roflo je ostao isti zapravo u većini stvari, ali bar sam sigurna da mu ne prijeti tumor više.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Flekicaaa » sri kol 10, 2011 9:27 am

kekin-takva je i moja bijelka,možda još gora,al čim je pustim iz kaveza ona je drugo biće,jedino bježi kad je želim pomaziti,pa kad se dovoljno istrči i izigra dođe mi,legne i želi da je pomazim.razmišljam svejedno o sterilizaciji,al obzirom da nema dobrog veterinara,da je njoj godina dana mislim da to nije preporučljivo.imam sreću što sam flekicu dobila steriliziranu :rolleyes:
Flekicaaa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la sanjita » sri kol 10, 2011 9:48 am

Sa godinom dana se moze sterilizirat jos...mogu se i starije zenke...samo ako nemas veterinara koji to vec nije radio onda je jedino to problem.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Flekicaaa » sri kol 10, 2011 10:18 am

super onda,samo trebam naći nekog veterinara koji se bavi time i odlično! hvala! :zeko6: :D
Flekicaaa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la iness8 » sub sij 07, 2012 18:46 pm

poo je bio miran zeko do prije mjesec dana. ne znam jel se namjerio na mene, al ocito sam mu nesto skrivila. ja mu ne mogu staviti hranu u posudicu ili promijeniti vodu ako je on u kavezu jer cim pridjem s rukom, on ide na mene. pocne frktati, a desna ruka mi je vec 3 puta stradala do krvi. da ne napominjem da su 2 ugriza bila takva da mi je doslovno ostao visiti na ruci kad sam ju ja automatski podigla. kad ga pustimo van iz kaveza, ja cucnem na pod, on dodje do mene i pocne me gristi za nogu. cak se sad poceo i zaletavati u mene kad hodam. ali samo prema meni je takav. i mama i sestra mu bez problema guraju ruke u kavez, nikad ih nije ugrizao ni pokusao ugristi.
iness8
Kunić
Kunić

PostPostao/la Anby » sub sij 07, 2012 21:28 pm

iness8 je napisao/la:poo je bio miran zeko do prije mjesec dana. ne znam jel se namjerio na mene, al ocito sam mu nesto skrivila. ja mu ne mogu staviti hranu u posudicu ili promijeniti vodu ako je on u kavezu jer cim pridjem s rukom, on ide na mene. pocne frktati, a desna ruka mi je vec 3 puta stradala do krvi. da ne napominjem da su 2 ugriza bila takva da mi je doslovno ostao visiti na ruci kad sam ju ja automatski podigla. kad ga pustimo van iz kaveza, ja cucnem na pod, on dodje do mene i pocne me gristi za nogu. cak se sad poceo i zaletavati u mene kad hodam. ali samo prema meni je takav. i mama i sestra mu bez problema guraju ruke u kavez, nikad ih nije ugrizao ni pokusao ugristi.

koliko je star zeko? jel kastriran?
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zekonje » ned sij 08, 2012 16:49 pm

Moj Sivko odkad sam mu nabavila zamorca je sasvim dobar,
ne trebam ga kastrirat (ne mogu imat potomstvo)
vole se,ljube,čiste,maze... :zeko3:
to je meni tak slatko :nowink:
Sivko je do nedavno (dok mu nisam nabavila Hrkicu) grizo,režao,napadao...
a sada je mirna bubica,navečer kada se potpuno izmore jedan kraj drugog legnu se maze i zaspe.. :zeko3:
Mislila sam da je agresivan ali samo mu je trebao partner s kim će se družit :)
Samo naprijed Sivko i Hrkica :zeko1:
zekonje
Kunić
Kunić

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan