Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
Kekin je napisao/la:eh primjecujem pojavu agresivnosti kod bijelog zeca našeg Mileta.
Name kad ga idem pomazit po njušci on počne agresivno grebrat prednjim šapama...al ajde mislila sam smeta mu to pa ne radim mu to. Medjutim danas sam isla im dat jest i kak se naguravao onda sam ga gurnula u stranu i on je uz grebanje i zaroktao - ne znam kak to nazvat...
kak on ima cca 3 mj mozda nije prekasno da tom stanemo na kraj prije nego preraste u teror
?
lijek?
iness8 je napisao/la:poo je bio miran zeko do prije mjesec dana. ne znam jel se namjerio na mene, al ocito sam mu nesto skrivila. ja mu ne mogu staviti hranu u posudicu ili promijeniti vodu ako je on u kavezu jer cim pridjem s rukom, on ide na mene. pocne frktati, a desna ruka mi je vec 3 puta stradala do krvi. da ne napominjem da su 2 ugriza bila takva da mi je doslovno ostao visiti na ruci kad sam ju ja automatski podigla. kad ga pustimo van iz kaveza, ja cucnem na pod, on dodje do mene i pocne me gristi za nogu. cak se sad poceo i zaletavati u mene kad hodam. ali samo prema meni je takav. i mama i sestra mu bez problema guraju ruke u kavez, nikad ih nije ugrizao ni pokusao ugristi.
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.