Evo ljudovi, javljam se s informacijama.
Bila sam kod Damira u ZOO LORY-ju i reklo mi je obavezno kod Tihomira u NOU na pikice. (Tihomiru idemo od početka i s macom i s pesekom tak da mi je glupo ići u Bubu na drugi kraj grada samo zbog zeke, da njih dvoje nisu na popisu preporuka, išla bi u Bubu.)
Doktorica koja je tamo- koja ga je uz Tihomira lječila kad je imao moždani udar pregledala mu je okice, izmjerila temperaturu, preslušala pluća i prepipala trbuh. Za bris sam tek danas pogledala da bi ga trebala tražiti tak da ga jučer nisam.
Mali Yekan ima 2,4 kg

(udebljo mi se nakon kaj smo ga lječili od moždanog, od onih svih silnih vitamina koje je dobivao. Prije je imao 2,0 kg ravno.) Vitamin B-komplex pije sad jednom tjedno uz breskvu.
Dala mu je pikicu i rekla da ako će dobro reagirati na terapiju, neće ga više pikati nego će mi dati nekakvu otopinu da pije. (Stvarno nisam zapamtila koju.)
Eto to je za sad to, ali da vam kažem, od jučer popodne od kad smo se vratili do danas do nekih 11 nije kihnuo niti jedamput

I bio je živahniji nego zadnjih tjedan dana.
Vidjeti ćemo danas, ide majka s njim, ja ne mogu jer radim pa ćemo vidjeti kaj kaže za dalje......Bubano moje..