Bok! Nisam vec dugo bila na forumu, sve je u pravilu bilo super, bez nekih zdravstvenih poteškoća. Al prije negdje dva tjedan je zeko Snoppy bio jako bezvoljan, izgledalo je kao teži začep i 4 dana smo dobivali kod veterinara antibiotik Syvaquinol. Sva sreca, sad je sve ok, a antibiotik spominjem jer mislim da zbog njega sad ima gljivice. Barem mi izgleda tako. Znaci na vratu, iza lijevog uha ima zadebljano područje s keratinom u sredini crvene točkice, sitne. To područje je bez dlake i veličine 5-6mm. Do ponedjeljka neću moć kod veterinara. To sam jutros primjetila, al mislim da to nije mogao imati dulje od par dana. Ponaša se uobičajno, jede, ne češe se i uši su mu čiste. Lina, drugi zeko, nema nikakvih promjena na koži. Strah me da se ne proširi po njemu i na nju (nismo imali s tim iskustva, ne znam koliko se brzo to širi). Zanima me mogu li to mazati nekim pripravkom/ kremicom iz humane apoteke je bi to mogla nabavit danas. Znaci, koliko je to hitno i mogu li sad nečim mazat? Hvala