stetocine i njihov smjestaj - drugi dio

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

PostPostao/la zekica_poopy » ned stu 09, 2008 11:19 am

da, nazalost pojeli bi oni to simbice cim bi rekli keks ;D joj ne znate vi kako su oni predani svom poslu :rolleyes:

uglavnom - jucer sam bila u bauhausu i kupili smo topli pod! :) nasli smo jedan komad na snizenju koji mi odgovara pa sam za 200tinjak kuna to rijesila. nije bas najjeftinije ali za razliku od stiropora i dekica - ne mogu to bas pojesti i ne izgleda lose.

od lady smo pokupili kapi pa nam sad drzite fige da bude ok. kad smo dosli doma morali smo prati guzu koliko je grozno bilo :(

ali sad ujutro (kuc kuc) se cini bolje, on je vesel papa skace, samo eto...nesto nije u redu. danas cemo postaviti topli pod pa vam javim kak izgleda to i jesmo li zadovoljni :)

i hvala vam sto mislite na nas :*
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekica_poopy » pon stu 10, 2008 8:32 am

evo da javim, jucer smo sve namjestili. oblozila sam plocice s tim toplim podom - kupila sam neki deblji pa je dobra izolacija od samih plocica. nije ni on najsretnija varijanta ako je jako hladno, ali gore sam im ostavila njihova dva polupojedena tepihica :rolleyes:

vec su uspjeli tri put pokakati sve ukrug - cistim ko manijak - ali dobro je sto danas (kuc kuc o drvo) nismo nasli nikakvu cudnu kakicu :) nadam se da to kapi pomazu!

osim toga nasla sam samo jednu lokvicu i to odmah pored wc-a, sto isto nije tako straasno...vidjet cemo danas kad dodjem doma sto ce me docekati :)

krenuli su hladniji dani pa je dobro da sam to obavila ovaj vikend. jos cu vidjeti mogu li nekaj staviti da im toplina od radijatora ne bjezi...

hvala jos jednom simbice na ponudi, zlatne ste :*
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la zeko Simba » pon stu 10, 2008 10:50 am

:) ako ti zatreba samo reci. Nisam mislila da im to držiš kao podlogu, nego da im na podlogu to baciš kada je hladnije, ipak je bolja izolacija tj njima je toplije. Moram priznati da niti jedan naš zekan nije krenuo u papanje tih popluna ikao ne mogu reći da su dobrice po tom pitanju. Imamo poveću kolekciju posteljine pod nazivom ementaler :D :D
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekica_poopy » pon stu 10, 2008 11:25 am

hahahaha! dobro si nazvala kolekciju ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ajde kad zahladi ako bude trebalo javim ti da posaljes :) makar dam se kladiti da ce moji pokazati tvojima kak se to radi ;D ja jednostavno se ne mogu nacuditi njihovoj predanosti, zato bar nemamo problema sa zubima :lud:

nemam fotic da vam sliknem, budem pitala dragog da mobitelom - da vidite kako to sad izgleda :)

i da jos jedno pitanje.

koliko njima radijator zbilja smeta? pitam to radi rezidencije u dnevnom. naime oni su odabrali svoj kut i uvijek, ama bas uvijek kad su unutra su tamo. sjede na svom tepihicu, u kutu im je wc i zaklonjeni su kaucima, a to je taman pored radijatora :blink:

mislim meni je to idealni kutak za njih, ali sam planirala kako po zimi en mogu nikako biti tamo jer je bas na tom zidu radijator. ali eto, oni se ne bune i ne znam kako da ih "otjeram" kad oni biraju

da li da nekako samo zastitim da ne ide zrak direktno u njih i tamo im napravim bazu ili da ih jednostavno "na silu" preselim?

ovo drugo je malo problem jer onda opet moramo se "dogovoriti" gdje je wc
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la zeko Simba » pon stu 10, 2008 11:51 am

Imaš regulaciju na tom radijatoru? Mislim da ga staviš na minimum da njima ne bude pretoplo. Ne znam da li ti je to jedini, ako je onda nije dobar prijedlog
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lady Stardust » pon stu 10, 2008 12:49 pm

Ja nekak mislim da si oni sami izaberu i tamo su gdje im pase. Mislimd da je bitnije da imas negdje ovlazivac zraka da kompenzira radijator
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekica_poopy » pon stu 10, 2008 13:24 pm

jedini je nazalost, a ja ti imam stan u prizemlju, koji je veci jos od ovih iznad po kvadraturi, a oni s toplanom dogovaraju "po sebi" kak im pase, tako da ti je nama cesto u stanu hladno (pogotovo jer ja jos grijem lodju ponekad :hm: )

a ovlazivac imam! :D konacno nesto pozitivno :))

onda cu kemijat gdje tamo stane gajba i kako da okrenemo ogradicu za max prostor koji je max skriven od ociju nepozeljnih :D

lady - mislim da kapljice pomazu, sad samo cekam da dodjem navecer doma da kazem sa sigurnoscu da li su kuglice bolje :)

(uz to smo na lilo sijeno i cuni fit-u, brusnice zbog c vitamina, i nema zelenoga za debele guze)
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Ledolina » pon stu 10, 2008 20:45 pm

Sad tek vidim s cim se vi patite- nadam se da ce sve biti dobro za male guze preko zime.
slika[url=http://ticker.7910.org/eng][img]
Ledolina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Charlie » pon stu 10, 2008 20:51 pm

Stavljaj i Pro-digest u vodu, bar tjedan dana
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekica_poopy » pon stu 10, 2008 21:03 pm

stavljam :)

i mogla bi i echineju ... joj sretna sam kad vidim pomak :)
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekica_poopy » ned stu 16, 2008 20:38 pm

gledali smo prognozu i vidjeli smo iduci tjedan ono sto nam se nije svidjelo. i tako smo ovaj vikend malo upregnuli i nasa "kucna" rezidencija je gotova! :)

slika slika

eto, ukratko kupili smo dva topla poda. jedan je u lodji a drugi je u dnevnom u njihovom kutku - od istog smo napravili i "podove" u obje etaze gajbice.

Iz prve slike vidite pogled sa kauca, a drugo je s bocne strane. Naime nesretna okolonost je taj radijator, ali smo iz zastitili gajbicom :) a to je ionako bio njihov kutak pa mi je bilo zao ih skroz seliti.

za sada mi se cine sretni. za pocetak ce biti tu navecer i po noci, a od jutra pa do poslijepodne na lodji. Nadam se da ce nam to tako funkcionirati.

Bongec nam je bolje skroz, nisam vidjela vise mekane kake, nadam se da ce tako i ostati. lokvice rijetko, evo danas smo nasli jednu, ali veliku tako da uzimamo u obzir da se gosponu nije dalo do wc-a

ukratko opet smo happy family :) (kao sto vidite i fotic je proradio)

idem par slikica uploadati da nas ne zaboravite ;D
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la vini » ned stu 16, 2008 20:51 pm

Baš mi je drago da se je našlo rješenje i da svi budu sretni i veseli

slika
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la zeko Simba » ned stu 16, 2008 21:04 pm

:) baš mi je drago :) najviše za bongolina :) super da kapi pomažu :kiss:
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la ina » ned stu 16, 2008 21:12 pm

bas lijepo izgleda
i super da je bongo bolje!
29+1+1
ina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Charlie » ned stu 16, 2008 21:17 pm

super, baš mi je drago....sad kad fotić radi može i malo slikica štetočina :wink:
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PrethodnaSljedeća

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan