Zvijeri i kablovi

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Zvijeri i kablovi

PostPostao/la vedi08 » čet lis 21, 2010 20:30 pm

warped je napisao/la:Divan je! Jel možda slučajno kastriran? :zeko4:

Ja bih ga možda uzela, problem mi je jedino kastracija... :blush: Imam doma curku za njega, samo šta je ona zatvorena preko noći i kad sam na predavanjima (premda zadnjih par dana intenzivno razmišljam jel izvedivo da bude slobodna i tada, no ne mogu ništa obećati)... Osim toga je stalno slobodna i volim ju i pazim i mazim. :D Ima veliku gajbicu koju smo joj mi napravili, tak da stane i Zekonja u nju. :zeko8:

moja molly je jako zločesta inače, ali sam ju počela puštat po noći i nije napravila nikakvu štetu, doduše sve sam maknula tako da ni nemože, ali vjerujem da onda može i svaki drugi zeko bit vani :D tako da držim fige i za to i za javljanje vlasnice zeke
Molly slika i Đuro slika <3
vedi08
Super Zek
Super Zek

Re: HITNO - ZEKONJA TRAŽI NOVI DOM

PostPostao/la warped » čet lis 21, 2010 20:51 pm

Ma problem je u tome šta nikako ne mogu dokučiti kak da sklonim sve kablove od kompa. Šta god izmislim skužim da ipak može do njih. :nowink:

Csilla nije baš neka zloćka, ali ostala sam već bez tipkovnice i punjača za mobitel (a to je samo ono šta je riknulo da se više ne može koristiti, inače ima toga još :D ), a ostalo mi je sve novo i ne mogu si priuštiti njezino grickanje. :huh: Trenutno su skriveni iza stola od kompa, ali ako bi po noći skočila na moj krevet pa na kućište - sve joj je kao na pladnju. :sad:

I hvala! :zeko1:
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Anby » čet lis 21, 2010 21:06 pm

zato ja imam najmanji kabel za punjac na svijetu i najmanje kablove od misa i tipkovnice ;D dok se jedno zalemi, ona uredno pregrize drugo... :rolleyes: a najsmjesnije sta sam vidila mi je kada je kabel od punjaca izgrizla na komadice i to jednake, po dva cm... onako hrpica komadica od kabela ;D

sva sreca sto je to radila u "samo jednoj fazi zivota" :P
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la warped » čet lis 21, 2010 21:46 pm

Precizna zekanica, nema šta. :D

Meni je dodatni problem šta od silnih muškaraca oko mene trenutno nitko nema lemilicu (ujaku se potrgala, tatina je posuđena, od dečka je čudna)... ;D

A baš bih se voljela ujutro probuditi i vidjeti ju negdje kraj sebe... Pa makar i piškila po meni u tom trenutku. :zeko7: Ne znam, vidjet ćemo.

No da ne trollam dalje ovu temu, nadam se da će se uskoro Balboa javiti i po mogućnosti reći da Zekonja nema jajčeka. :zeko4:
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la vedi08 » čet lis 21, 2010 22:25 pm

ma dobro ionako ne doživljava temu trenutno pa je ok, ja sam napravila tako da sam sve žice stavila iza stola, tj u onaj prostor za noge kad sjediš kao, i onda sam kućište okrenula tako da zatvori što veći dio tog prostora, a ono malo mjesta što je ostalo sam zatvorila sa zvucnikom onim velikim, basom ili kako se već zove, budem slikala pa ti pošaljem u pm
vedi08
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la warped » čet lis 21, 2010 22:33 pm

Ajde baš pošalji, molim te. Mislim da ja neću uspjeti to izvesti zbog produžnog kabla i oblika stola (a i nemam tak veliki zvučnik :belj: ), ali možda uspijem iskoristiti koju ideju. :)
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la vedi08 » čet lis 21, 2010 22:57 pm

i ja imam produzni, treba ukljucit stolnu lampu,komp, monitor, zvucnike,modem,tv i digitalni prijemnik negdje dalkeo od moli :D
vedi08
Super Zek
Super Zek

Re: Zvijeri i kablovi

PostPostao/la Mary » pet lis 22, 2010 22:12 pm

Hm... Ja sam izbacila komp iz kuce , sad koristim lap top . Jedini dostupni kabl je kalb od tv-a odnostno interneta . A lap top je ukljucen u produzni koji je ukljucen u steker iza stola (tu ne moze da dohvati) tako da mi je za sada super ok :zmirko:
Mary
Super Zek
Super Zek

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan