Znači Charlie ti i dalje misliš da je najbolje rješenje sterilizacija iako ne prepoznajem standardne znakove?Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
Znači Charlie ti i dalje misliš da je najbolje rješenje sterilizacija iako ne prepoznajem standardne znakove?

Ali sam sigurna da bi onda grebala kauč! To znam jer kad ne grebe ta dva mjesta na kauču, onda grebe laminat pokraj kauča. To radi od malena i to joj ne branim. Ponekad zna čak početi kopati po meni kad sjedim u fotelji s njom u krilu. Pokušavala sam i mjenjati deku - prvo je bila baš deka, sad je pamučni prekrivač, a bila je jedno vrijeme i obična plahta. Ništa ne pomaže. A stan je fakat mali i kuhinja i dnevna soba su spojene i samo u toj jednoj prostoriji se i kreće. Pokušavala sam ograđivati ali to nije neko trajno rješenje s obzirom da to ipak malo čudno izgleda. 

I ja patim sa svojoj zečicom. Mislim ne patim s njom neg patim kad mi mama dođe u sobu. Naime, naslijedila sam u svoju sobu stari kožni namještaj. A moja zečica ni a ni be...napravila u pola sta takvu rupu nasterd kauća!!!! Neko vrijema sem držala jastuk na tom mjestu (kojemu inače uope nije mjesto na kauču) i jednog dana moja mama dođe, sjedne ipomakne jastuka...a oči 2 metra iskočile. Koja dernjava... Nakon toga mi je napravila jedno 5 rupa u tepihu...sad čekam movu jezikovu juhu od moje drage mame. A ona malu zečicu obožava, njoj ni riječi ne kaže al zato ja stradam.

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.