Sve o parenju, trudnoći, bebama, kastraciji, sterilizaciji...
Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini
Postao/la p€tra » čet lip 09, 2011 19:19 pm
moj zekac do svoje prve godine je bio smatran da je cura jer mu se nisu jajceka spustila.a kada sam ga primala osjetila sam du su mu se jajceka spustila..sada kada sam ga nakon mnogo propalih pokusaja probala okrenuti na ledja vidla sam da ima samo jedno jajceko i isto je kao sa onih slikica na forumu..i kada sam mu dole malo cistila(makar nisam imala nista puno cistit) ono se je uvuklo i ostala je samo smezurana koza.. je li je normalno da ima samo jedno jajceko..p.s.sada krajem 6.mj ide na kastraciju
when they are here my life is full of love
-
p€tra
- Kunić

-
Postao/la Lady Stardust » čet lip 09, 2011 22:03 pm
to sto se uvuklo nije problem to je normalno
to sto ima jedno moze potencijalno jednog dana u zivotu uzrokovat problem ali ako ide na kastraciju napomeni im da se jedno nije spustilo i pitaj sta planiraju, mislim da bi trebalo izvaditi i to ''nespusteno''
-

Lady Stardust
- Moderator

-
-
Postao/la p€tra » pet lip 10, 2011 10:10 am
ok..hvala!

-
p€tra
- Kunić

-
Postao/la Charlie » pet lip 10, 2011 11:22 am
možda je spušten pa ni ne znaš
jer je nima normalno kad ih okreneš da im se testisi nazad uvuku (ali najčešće onda oba)
ako se stvarno nije spustio trebalo bi ga kastrirati jer je nespušteni testis sklon tumorima
-
Charlie
- Moderator

-
Postao/la p€tra » ned lip 12, 2011 10:46 am
još malo panidemo na kastraciju..ali 100% ima samo jedno jajceko...i vidla sam na slikama kak izgleda sa oba jajceka..a uvuce mu se samo kad mu dolje cistim. jos jednom hvala na savjetima!

-
p€tra
- Kunić

-
Natrag na Zeko Podmladak
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.