http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 6776_n.jpgNe mogu da poverujem koliko je prokleto i tesko pisati u ovom pod forumu . Ne mogu da verujem , ne mogu !!! Ne zelim da verujem , ne zelim da se pomirim sa tim da moram da se odvojim od Malice . Ona je prvi ljubimac koji mi je uginuo , i prvi prijatelj koji me je napustio . I srce mi je slomljeno na milion malih parcica ... Ma kakav milion , to je malo . Nisam ni mogla da predpostavim da je ovoliko tesko. Gubitak je neprocenljiv zaista . Pretesko je. Strasno je . Uzasno je. Ne znam ... Mozda sada zvucim blesavo dok pisem , ali covece .... Umrla je rano u zoru , u mojim rukama, celu noc smo zajedno bile nas dve . Nikako nisam uspela da je ugrejem ... Vrelim flasama sam je grejala a ona se samo sve vise hladila . Jela je , ali nije ni piskila ni kakila . Od terapije je sve dobila , ali nista nije pomagalo. Zaista sam se trudila neprekidno , do samog kraja, nije bila sama ni sekunde. Doslo je njeno vreme . Jako mi je zao sto sam se sa njom druzila samo tri meseca , nisam imala vise vremena da joj pokazem koliko je puno volim i koliko mi znaci Twitina i njena sreca. Mis moj mali dobri , bar vise nije na strasnim mukama , ako mi je to uopste za utehu . U soku sam , ne mogu da verujem , sve se desilo tako brzo , kuglice su bile savrsene (najzad,posle njene bolesni) jela je fenomenalno , i seno i povrce , do pre dva dana , kada se samo od jednom ohladila ... Nije se ni linjala , niti su joj kuglice davale znake zacepa ... Samo od jednom , iznenada , a takve se stvari valjda i desavaju od jednom ... Ja sad ne znam sta cu ... Nemam ideju ... Ne znam kako se rade ove stvari , kako zaboravis , prebolis ? Kako zaboravis te okice koje ti umiru u narucju ? I tu patnju i njenu bol ... Kako zaboravis da nista nisi uspeo da pomognes ? Kako da ne krivis sebe ? Koga da krivis ? Kako da ne pomislis da bi najlepse od svega bilo da ona sada skace oko tebe srecna , kao sto je bila pre dva dana ... Sklonila sam sve njene stvari , da ne crknem i ja , od muke , od bola , ne znam ... Ovo je previse za mene .