Vjerujem da ce se naslovnica sredit. Ono sta mene smeta kod samog koristenja foruma je: na indexu razlika izmedu podforuma gdje ima novih postova i gdje nema nije velika (slicni gumbi) kad otvorim neki topic ne pise mi koji su postovi od prije a koji novi (naj malo znakic koji je bio ili zut ili narandast) gumbi za edit
Supeeeeerrrrr!!! Lepo iznenadjenje Dizajn extra, e samo trebat ce malo vremena da se snadjemo. Slazem se i sa onim sto je rekao Raul, isto tako, valjalo bi staviti opciju i na hrvatskom forum, bar za pocetak, ako moze, nije ni vazno. Kada se srede neke sitnice (i naslovnica, naravno),ovo ce biti FENOMEEENALNOOOOOOO!!!
Dizajn je genijalan ,ali se ja nikako ne snalazim Slažem se sa svime što je Raul napisao,ali vjerujem da će se to srediti Super mi je što,kad pišem post, imam sa strane boje i dodanih smajlića
Užaaas!!! Prvo,hvala Bogu da nisam color blind,jer sam iovako jeeeedva skužila gdje nema novih postova,a gdje ima. Naslovnica??? Vrh je boja ko windows,a ne zeko stranica.. hladno,metalno,nikakvo! Dobro,treba se naviknut na to kako koristit,ok,to je i za očekivat kad se nešto u potpunosti promjeni,ali imam osjećaj kao da sam ušla u download page za windowse..Savršeno ne društven forum!!!!