Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
pedjas.bg je napisao/la:Ma kakva beba..odrasli zekonja od skoro 5god...nego to za maslacak mi je bilo bitno.. Pa ja mislim, iz prica odavde da mu mogu davati svezeg.. Naravno otresem ga, ne dajem mu neki pokisli.. A za grancice, od oraha odustajem, to mi danas bilo pri ruci..ali imamo i mlado drvo jabuke u dvoristu, tako da ce sutra dobiti jednu grancicu da se s njom zanima..
imamo i mlado drvo jabuke u dvoristu, tako da ce sutra dobiti jednu grancicu da se s njom zanima..
altan je napisao/la:daj svjezu..oko 2 cm i obavezno je oguli..ja svojima dajem svaki dan i obozavaju je..iskreno ne znam jel postoji zec koji ne voli banane..vole ih vise od mrkve i bilo cega sto mozes ponudita i dobra je sto se tice probave i zelucane dlake..samo ne pretjerivat
altan je napisao/la:daj svjezu..oko 2 cm i obavezno je oguli..ja svojima dajem svaki dan i obozavaju je..iskreno ne znam jel postoji zec koji ne voli banane..vole ih vise od mrkve i bilo cega sto mozes ponudita i dobra je sto se tice probave i zelucane dlake..samo ne pretjerivat
sanjita je napisao/la:Moja bi smazala cokoladu odma ali odma....tako mi doleti kad ja nesto jedem cokoladno da je to strasno tako da se ne usudim ostavljat nigdje gdje ona moze doci jer sam 200 posto sigurna da bi sve smazala. Ali recimo smjesna mi je kad osjeti meso,bilo sta od mesa,od salama do pecenog....napravim si sendvic dok je ona kraj mene,smjeh zivi...pomirisi i bjez sa kreveta,ali ona odbojna grozna faca,nevjerica u ocima i bjezte noge...cudno mi je tako promatrat njihovu reakciju posto i macke imam koje bi guze dale za malo mesa pa uvijek zaboravim da je to zec i da su oni biljojedi
..pa mi nije jasno kako sa nekim ljudima zec jede iz tanjura,sjecam se jedne price davno sa foruma kad je frajer dosao i pricao kako on i zeko njegov zajedno jedu sve zivo,i meso i svasta.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.