PETORKE VON ĆIĆO

Podijelite s nama dogodovštine, slike i filmiće vašeg zeke:)

Moderatori/ce: zeko_peko, Lela

PETORKE VON ĆIĆO

PostPostao/la Lela » pon lis 22, 2007 19:38 pm

Napisao: maja_i_petra
Postano na: 10/08/05 u 14:10:50

Ovih pet majušnih pahuljica okupljenih oko majčice ( druga zdesna ) ugledalo je ovaj svijet 10. kolovoza o.g. u pet shopu " Butiga o beštij " u Splitu...
Tih dana, njihov sretni tata - naš najdraži Ćićo - grčevito se borio za život od opake boleščuge o kojoj smo puno pisali...
A, s obzirom da je STRES jedan od mogućih uzroka te bolesti, zasramljeni vlastitom glupošću ispovijedamo se vama, dragi zecoljupci, samo s jednim razlogom - DA SE NE PONOVI...

slika

--------------------------------------------------------------------------------

Postano na: 10/08/05 u 14:32:24

Naš gagi do tada nikada nije bio sa ženkicom . Svih ovih pet godina tu i tamo skakutao bi po loptici , pa bi se muški dio naše familije smijuljio, da ne kažem sažaljevao: " Jadan malac... Nađite mu curu, spasite ga... Šta ga mučite..." Godinama smo odolijevale tim savjetima, zapravo i ne znajuć šta i da li išta učiniti.
Do jednoga dana, točnije, 5. srpnja. U dogovoru s vlasnicom pet shopa ( u kojem smo skoro svakodnevno )dovedem Ćiću u goste na par dana, da se " druži " s njihovom gagom koja je stara godinu dana, zdrava, preslatka...

slika
Lela
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lela » pon lis 22, 2007 19:42 pm

Postano na: 10/08/05 u 14:42:59

I ostavimo tu našeg gagog cijelih pet dana ... Nije izgledao nesretan, ni nezadovoljan... . Naravno da sam dvojila o tome, jer Ćićo je doma slobodan, ima svoj red, svoju gajbicu, svoje navike... ali, mislila sam - ma, sa svojom vrstom je sigurno sretan, zapravo, najsretniji - ljubakaju se, maze se, nema veze što je zatvoren i što je pod gajbice tako bedast s tim rupama...
Prvi tjedan nakon povratka kući sve je bilo normalno, dapače, kao da se silno razveselio... ipak, krzno je bilo nekako suho i mat, smršavio je, oslabio... Nekoliko dana poslije uslijedila je priča " Pomoć tortikolis " ...

--------------------------------------------------------------------------------

Postano na: 10/08/05 u 15:12:39

I, kao što rekoh, dok se naš najdraži borio za život, njegova gaga donijela je na svijet ovih pet majušaca... I ŠTA SAD
Naravno, nismo dvojili . Sve smo ih " posvojili " ( jednog smo dobili, ostale kupili ...). S majkom su bili osam tjedana. Svakodnevno smo ih obilazili, nadzirali, ... promatrali kako rastu. Za to vrijeme tražili smo - i našli - četiri krasne obitelji koje su ih udomile Za ovo malo biće još uvijek tražimo topli dom i drage ljude...

slika

Postano na: 10/08/05 u 15:33:50

Privremeno, " ona " je zajedno s vragolastim lavićem Rokom. Pa smo joj dali ime - Cicibela !

slika

Sada su u odvojenim gajbicama i naizmjenično slobodno šeću ... Naime, uočili smo da ovaj mali smeđi vragolan već ima " ( ne )skrivene namjere" za koje kažu da dolaze tek nakon trećeg mjeseca života...

Postano na: 10/08/05 u 18:02:18

Baš bi voljeli da ide u dobre ruke . Divna je. Kako su nam u susjedstvu, svaku večer ih obilazimo. Za ne vjerovat: već su naučili na gajbicu i zahodić u gajbici! ! ! Roko čak ni kuglice ne ostavlja vani. Divni su.
Ovo je prvi susret s tajom Ćićom. Btw, nije ih puno šljivio!!!

slika

Postano na: 10/08/05 u 18:25:21

A kako tek mirišu!!! Ko bebe! A krznajce - ko svilica !!! Ma, zekići su zakon!!!!

slika

Pahuljica je lavoliki bombončić!

slika

A mi smo na mamu - imamo isti make up... i presretni smo u svojim novim obiteljima !
Lela
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lela » pon lis 22, 2007 19:43 pm

Postano na: 10/08/05 u 18:30:27

E Roko, Roko....

slika
Lela
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lela » pon lis 22, 2007 19:50 pm

Napisao: Charlie
Postano na: 10/08/05 u 14:30:37

Kak su slatki bombončeki mali

Napisao: altan
Postano na: 10/08/05 u 15:48:51

Pozvala sam mamu da ga vidi..uz rijeci-Ja bi tog!..no odgovor je bio..imas Altana..
No zecek je stvarno prekrasan i poseban tako da vjerujem da ce ga sigurno netko uskoro udomit

Napisao: Sonja
Postano na: 10/08/05 u 18:55:46

...dobro je da ova iskrena priča ima sretan kraj,i nadam se da će i Cicibela brzo naći dobru obitelj koju će veseliti svaka njena kuglica i liz nakon maženja....
svima ima šaljemo puuuuuuno
a gagome naravno najveću....

Postano na: 10/08/05 u 21:39:26

preslatkome Zeči i njegovoj obitelji!!!

Napisao: Riro
Postano na: 10/09/05 u 01:45:28

ROKU I CICIBELI!!!

Napisao: blackvania
Postano na: 10/10/05 u 18:09:42

Svi su preslatki...

Napisao: ninocka
Postano na: 10/10/05 u 19:19:56

predivno
najljepši su na svijetu, samo, kak ste sigurni da je cicibela cura

Napisao: Bongica
Postano na: 10/10/05 u 19:29:47

Ove slike su melem za dušu i oči...O Bože koja ljepota...

Postano na: 10/10/05 u 19:36:22

Nismo sigurni. Zato sam i napisala " ona " . Pretpostavili smo jer - ona ne skače na brata, a zloćkasti braco je uhvaćen s " namjerama " ... Znam da to ne znači puno, al eto... Inače, nemam ih namjeru " vižitavat " dok su ovako maješni...
Al fascinira nas razlika u ponašanju, zapravo karakteru malešnih... ko ljudi !

Postano na: 10/10/05 u 20:08:24

koliko su sad stari
ne izgledaju jako maleni.
i nekužim, zašto ste ih morale kupiti
pa napol su vaši

Postano na: 10/14/05 u 20:17:22

Ma, maješni su skroz... možda izgledaju tako, al stanu u dlan kako bi se reklo... preslatki su.

Inače, razlog Ćićinog " izleta u pet shop " nije bio radi maješnih, već zbog " druženja " ( glupo, glupo, ali istinito )... A u onoj kalvariji s Ćićinom bolešću ( koja je odmah po njegovom dolasku kući uslijedila ) kada nam je vlasnica pet shopa rekla da nam samo jednog maješnog poklanja - nije mi padalo na pamet da se raspravljam... Pa da nam tu ostanu, ko siročići... Puklo bi nam srce...

Napisao: zeko_peko
Postano na: 10/16/05 u 03:19:21

predivni su:*....ove rupe u podu..nije vas strah da im nogice ne zapnu u to?

Postano na: 10/16/05 u 09:38:52

jako lijepo od vas što ste ih sve uzele
a tetu iz pet shopa sram može biti
mama od zečeka nije bila bolesna
ja sam mislila da je ona zarazila vašeg kunića

Postano na: 10/21/05 u 17:54:40

Ne, ona je zaista zdrava mala gaga . A naš mali je i prije " draganja " s njom imao takove napade . Inače, iako nismo otkrili uzrok tih napada ( brisevi uha su bakteriološki negativni... a druge pretrage nismo radili ) - jedino što znamo je da je svakom tom napadu prethodio neki stres - prvi put mu se to dogodilo na Badnjak 2003., drugi put na Badnjak 2004. i sada tjedan nakon " veselja s gagom "... To smo povezali tek post factum ... a trebali smo nešto poučiti iz prethodnih iskustava...

Napisao: Sultana
Postano na: 10/22/05 u 20:54:44

preslatke su

Napisao: t-i-n-a
Postano na: 04/03/07 u 10:50:44

nemam rijeci.. zbilja neznam koju rijec upotrijebiti za tako predivna stvorenja.. predivni, preslatki, prelijepi... svima!!!!

Napisao: zeko Simba
Postano na: 04/03/07 u 11:30:37

Jako lijepa priča, drago mi je da je tata sada zdravi bebice su jedna ljepša od druge i vama svaka čast što ste sve tako prihvatili (kupili) i potrudili se oko udomljavanja. Sretni zekani
Svima

Postano na: 04/03/07 u 19:17:25

netko je izvadio staru temu. ako dobro pamtim čičo već dugo nije s nama

Postano na: 04/03/07 u 19:56:52

Da, t-i-n-a je povadila brdo starih tema, a ja nisam odmah to skužila.
Jadni ćićo

Napisao: t-i-n-a
Postano na: 04/03/07 u 20:08:08

ispricavam se jos jednom zbog zavrzlame koju sam napravila..

Postano na: 04/03/07 u 20:10:10
Ma ok, dešava se

Napisao: Kiara
Postano na: 04/04/07 u 11:49:19

PPPRRREEESSSLLLAAATTTKKKIII su pošalji im jednu velikuuuuuuu pu$$u
Lela
Moderator
Moderator

Natrag na Slike, filmići, priče...

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan