najbitnije informacije o steljama za vase zekane

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

PostPostao/la Kiara » uto ožu 11, 2008 21:04 pm

ne znam, ja njima mijenjam dva puta tjedno, wc-svaki dan, i nikada nije bilo pljesna :/
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Bubac » sri ožu 12, 2008 8:22 am

ja i moj debeli zec je napisao/la:a zasto mijesas dvije piljevine? :wink:
zdravije je za tvog zeku i jeftinije za tebe da mu stavljas samo ovu od jabuke...

ovu od jabuke mu stavim da upija mirise, a onda ovu običnu jer je krupnija i ne uhvati mu se jako za dlaku.. ova od jabuke je jako sitna i čim zekonja uđe u wc-e, odmah mu se uhvati za dlaku i čim izađe iz kaveza raznese je po stanu.. ovu krupniju je ipak lakše za pokupit... :)
Bubac
Zečić
Zečić

PostPostao/la ja i moj debeli zec » sri ožu 12, 2008 9:50 am

mi svom ocistimo guzu prije nego ga pustimo iz kuhinje, a u kuhinji je linoleum tako da samo pometemo
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Bubac » sri ožu 12, 2008 13:10 pm

Bubač je cijelo vrijeme pušten, uopće ga ne zatvaram u kavez tak da mi ga je teško stalno nadgledat, pogotovo ako učim.. a tepih je u cijeloj sobi pa kad se ta sitna piljevina uvuče u njega moram ju baš rukom vadit, ne pomaže usisavač.. a i njega izbjegavam jer ga se zekonja još uvijek (nakon skoro godinu dana) boji.. :)
Bubac
Zečić
Zečić

PostPostao/la ja i moj debeli zec » sri ožu 12, 2008 20:36 pm

moj sam trazi da bude u gajbi i ponekad nece ni izaci ako nije raspolozen.

sto se tice usisavaca, moja majka je u nedjelju usisavala dnevni boravak a debeli je bio pusten... kad mu je dosla blizu mislila sam da ce umrijeti od straha. pokusao je zavuci se izmedu jastuka i kauca ali su se jastuci srusili sto ga je jos vise uplasilo... ja sam mu dotrcala i pokrila glavicu i mazila ga 3 sata onda se smirio... sve do danas kad ga je uplasio zjocesti hrcak od prijateljice koji ga je htio gristi za nosic i koji se penjao po njemu i pojeo mu je njegovu jabuku :ljut: toliko ga se bojao da je dosao do mene i pokusao se sakriti meni u krilu.

zjocesti hucak me nasao ali moja gazdarica ga je otjerala :belj:
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Bubac » sri ožu 12, 2008 21:34 pm

kad krenem usisavat Bubač odmah ode u hodnik i zavuče se iza ormarića za cipele ili se zavuče u kutiju u dnevnoj i ne ulazi dok usisavač radi.. nekidan je čak bio u sobi dok sam usisavala i prišao usisavaču ali je odmah zbrisao... :rolleyes:
Bubac
Zečić
Zečić

Prethodna

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan